Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.07.09, 15:50   #14
derya_d13
Üye
derya_d13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
facebook fan

Desinator.org
Standart Cevap: Müşteri: Fast Turca Restaurant / Kurumsal Kimlik Tasarımı

Alıntı: krmksz Nickli Üyeden Alıntı | Mesajı göster
İzin verirseniz sorunuzu ben yanıtlamak isterim

kurumsal kimlik çalışması denildiği zaman müşterilerin genel anlamda istedikleri çalışmalar

kartvizit taslağı
• Takvim taslağı
• Dosya Taslağı
• CD taslağı
• Antetli kâğıt taslağı
• Diplomat zarf taslağı
• E-posta taslağı
• Bülten / duyuru / ilan taslağı
• Faks taslağı
• Rapor taslağı
• Fatura / irsaliye taslağı
• Not defteri taslağı

Gibi sıralanabilir bunlar firmanın iş alanına yada isteklerine bağlı alarak artar yaza azalır kurumsal kimlik bir logotype çalışmasının yanında logotype nin uygulama alanlarını da kapsar. bunlara extra olarak

tabela
• Personel Kıyafeti
• Dijital Baskı ( Bina veya Araç Giydirme )
web site Taslağı
• MAĞAZA KONSEPT

eklenebilir... yani kurumsal kimlik bir firmanın tanıtım amaçlı neye ihtiyacı varsa yapmayı gerektirir. Bir önceki yarışmada olduğu gibi firmanın ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak her çalışma kurumsal kimlik ürünüdür ( Sun Life Resort Tişört terlik sabun, dikiş seti,kibrit kutusu vb. örneğindeki gibi.)

Umarım yarım yamalak bildiklerimle faydalı olmuşumdur forumdaki kurumsal kimlik ile ilgili diğer makaleleri de incelerseniz soru işareti kalmayacağını düşünüyorum

Saygılar...

sunu belirtmeliyim ki.. sizin bu yazdıklarınız doğrultusunda konu baslıgı yanlıs acılmıs diyorum.. baslıkta kurumsal kımlık denılıyor.. istenilen metaryal olarak da logo ve menü ön arka kapaktan söz ediliyor.. bence bu yanlıs duzeltilmeli.. Müşteri: Fast Turca Restaurant / Kurumsal Kimlik TasarımıMüşteri: Fast Turca Restaurant / Kurumsal Kimlik TasarımıMüşteri: Fast Turca Restaurant / Kurumsal Kimlik Tasarımı

sesli harf satın almak istiyorum...
derya_d13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla