Grafikerler Forumu » BİLGİSAYAR ve BİLİŞİM DÜNYASI » Bilim, Teknoloji, İş Dünyası ,Grafik ve Meslek Haberleri » Önümüzdeki 10 yıl nasıl geçer?

Bilim, Teknoloji, İş Dünyası ,Grafik ve Meslek Haberleri Bilim ve Teknolojideki gelişmeler, iş dünyası, grafik meslek haberleri, elektronik cihazların incelemeleri ve teknoloji üzerine tartışma ortamı.

dgn teknoloji

Önümüzdeki 10 yıl nasıl geçer?

Bilim, Teknoloji, İş Dünyası ,Grafik ve Meslek Haberleri




Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 05.01.10, 10:14   #1
Abdullah Şahin
Sistem Destek Uzmanı
Abdullah Şahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
facebook fan

Desinator.org
Takvim Önümüzdeki 10 yıl nasıl geçer?

Gelecek on yılda hayatımızda neler değişecek? İngiliz The Daily Telegraph gazetesi soruyu tıptan, sinemaya, internetten, çevreye farklı alanlardaki yazar ve editörleriyle dışarıdan uzmanlara sordu...
Grafik tasarım - Önümüzdeki 10 yıl nasıl geçer?
Genetik: Genetik bilimci ve yazar max Pemberton’a göre gen tedavisi, 2018’den itibaren yüksek teknolojili tıbbın önemli bir parçası olacak. Ancak bu teknolojiden çok az miktarda insanın yararlanabilecek. En çok ölüme sebebiyet veren hastalıklar olan kanser ve HIV/AIDS’in nedenleri daha iyi anlaşılacak, fakat genetik gelişmelere rağmen Alzheimer’ın tedavisinde herhangi bir gelişme olamayacak. Ameliyatlarda robotik cihazların kullanılmasıyla büyük ilerlemeler kaydedilecek.

Bilim: New Scientist dergisinin yayın yönetmeni Dr Roger Highfield’e göre 2010’lu yıllarda NASA’nın son uzay uçuşlarına tanık olacağız, gelecek uzay yarışları özel girişimciler arasında gerçekleşecek. İklim değişikliğinin etkilerinin azaltılması için gezegeni onarmaya yönelik adımlar atılacak.

Teknoloji: The Daily Telegraph teknoloji editörü Matt Warman’a göre internet yaşamımızın her alanına sızacak. Süpermarketler internet bağlantılı buzdolabımızı yeniden dolduracak. Devlet tarafından değil ama büyük şirketler tarafından izleniyor olduğumuz hissine kapılacağız.

İnternet: Twitter’ın kurucusu Biz Stone’a göre gelecek on yılda cep telefonları ve web teknolojisi hayatı kolaylaştırmak için birlikte hareket edecek. Serbest bilgi paylaşımı daha bilgili, birbiriyle daha çok bağlantı halinde olan ve daha çok empati kurabilen küresel vatandaşlığa öncülük edecek.

Çevre: The Daily Telegraph’ın çevre yazarı Geoffrey Lean’a göre gelecek on yıl, en sıcak on yıl olacak. Başta güneş enerjisi olmak üzere yenilenebilir enerjilerin kullanılmasında patlama yaşanacak. Nükleer enerjiyse enerji ihtiyacına ciddi bir katkı sunmayacak, 2020’nin sonundan önce hiçbir yeni nükleer reaktör açılmayacak. Cep telefonlarının sağlık üzerindeki olumsuz etkileri artacak. Buzulların erimeye devam etmesi nedeniyle, iklim göçleri yaşanacak.

Sinema: The Daily Telegraph’ın sinema eleştirmeni Tim Robey’ın öngörüsü, James Cameron’un Avatar filmini takiben, 3d teknolojisiyle çekilmiş filmlerde patlama olacağı yönünde. Hollywood dışındaki yapımlar, bağımsız filmler artacak.

Müzik: Müzik eleştirmeni Neil McCormick, küresel yıldızları daha az göreceğimiz kanısında. McCormick, yerel ve birbirine aykırı tarzların sentezlendiği müziklerin yayılacağını öngörüyor. Televizyonlardaki yetenek şovlarının azalmasıyla oluşacak boşluk, kurgulanmış televizyon ve internet yıldızlarıyla doldurulacak. Müzik endüstrisi düşüşünü sürdürecek, müziğin kendisi aktif katılımlı bir uygulama olarak daha çok zenginleşecek.


Kaynak
Grafikhaber.net


Eklenmiş Resmin önizlemesi
Önümüzdeki 10 yıl nasıl geçer?-gelecek-teknolojijpg  
__________________
Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide: Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki..
" Mevlana "

Abdullah Şahin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla




Cevapla

Bookmarks

Etiketler
10 , geçer , nasıl , yıl , önümüzdeki



Telif Hakları
Tüm hakları saklıdır. İçerikten yazarları sorumludur. Hiçbir yazı kaynak gösterilmeksizin, izin alınmaksızın yazılı veya sözlü basında ve benzeri yayın organlarında içerik olarak kullanılamaz.
Üyeler tarafından yazılan makale ve paylaşımlardan Grafikerler.org sorumlu tutulamaz. Eser sahiplerinden yazılı izin alınmadan yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur. Önümüzdeki 10 yıl nasıl geçer? Konusunun eser sahibinden izinsiz yayınlandığını düşünüyorsanız konuyu lütfen site yönetimine ihbar edin.


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sunucu Sponsorumuz :

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:32.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO
Forums Copyright © 2007 - 2010 Grafikerler.Org

|Grafik | Grafik Tasarımları | Grafik Tasarım Programları | Web Tasarım | Grafiker ve Eğitim | Dersler | Depo Grafik | Grafiker iş İlanları | Reklam | İletişim |

| Photoshop | Photoshop Dersleri | Corel Draw Dersleri | Illustrator Dersleri | Freehand Dersleri | Web Tasarım Dersleri | Flash Dersleri | Emprime Desen Dersleri |

Gizlilik İlkesi & Privacy police


İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan Grafikerler.Org Grafikerler Forumu Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Grafikerler.Org hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler İLETİŞİM adresinden iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde Grafikerler.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatımız size dönüş yapacaktır.


"Taklitler aslını yüceltir"
Desinatör eğitim seti SADECE 149 TL- 0532 545 53 02 www.desinator.org
Promosyon Grafik