Arama sonuçları

  1. Demett

    Kartvizit deneme 1

    @seluvenin Önerilerinize dikkat edeceğim , cok teşekkür ederim :)
  2. Demett

    Kartvizit deneme 1

    @Alp Yaprak :) Hiç sormayın, kendi yaptığıma kendim bile şaşırdım ama silemedim . Özellikle o yazı fontları off diyorum :) Nasıl bi afallamama denk geldiyse '' yapmak için yapmışım ''' hani hedefi olmayan sallamasyon bir şey gibi :/ Önerileriniz için teşekkür ederim. Değerlendireceğim.. (:
  3. Demett

    Parti organizasyon çalışmaları

    @Ramiz TAYFUR Müşteri her zaman haklı '' maalesef..
  4. Demett

    Parti organizasyon çalışmaları

    @Ramiz TAYFUR Teşekkür ederim . Sabit tasarımlara takılıp kalıyor millet. Daha sade ve sevimli bir şeyler istemiyorlar o yüzden sıkışıp kalıyorum :)
  5. Demett

    Kartvizit deneme 1

    @paylaş_kii Selam, çoğu paylaşımlarda yorumlarını görmüştüm zaten bende bekliyordum acıkcası, ama bu sekilde biraz ağır geldi. Neyse teşekkür ederim henüz 2 ay oldu tekrar grafiğe döneli haliyle bocalıyorum. yıllar önce ufak bir kurs görmüştüm ki onda da corel bile değil freehand öğrenmiştim...
  6. Demett

    Parti organizasyon çalışmaları

    Selamlarr :) Bir parti organizasyonu yapan ufak bir firmaya (bebişlerin şeker tükkanı) tasarım yapıyorum. Çizgi film karakterlerinden biri seçiliyor ve ona göre çalışmalar yapıyorum henüz 2 ay falan oldu bu firmadan iş alalı .. Renkler ve tasarım konusunda yorumlarınızı alabilir miyim ?
  7. Demett

    Kartvizit deneme 1

    Teşekkür ederim güzel dileklerin için Hümeyra :) dediğim gibi cok yeniyim tasarım konusunda. Örnek olur belki diye netten baktım moda evi tarzında kartvizitlere ve hiç hoşuma gitmedi . Bol bol resim ve gölgeler, oval fontlar kullanılmış.. Neyse ımm eleştiri biraz ağır geldi ve nasıl desem...
  8. Demett

    Kartvizit deneme 1

    Daha cok yeniyim diyebilirim. Özellikle kartvizit konusunda cok takılıyorum. O küçücük ebata ne sığdırsam, ne yazsam karar veremiyorum. Sadelikten yanayım aslında ama sanki bu olmadı gibi gibi :))
Yukarı Alt