Arama sonuçları

  1. Nevzat Şanlı

    Photoshop Styles - Godl & Platina

    Photoshop İçin Birbirinden Güzel Altın ve Platin Görünümlü Style Araçları http://rapidshare.com/files/219530496/Ps.Styles.Gold-Platina.7z 329 KB - 337655 bytes
  2. Nevzat Şanlı

    Photoshop'ta Karakalem Çalışması Hazırlama [Videolu Anlatım]

    Photostop'ta Karakalem Çalışması Hazırlama Ders Adı: Karakalem Çalışması Oluşturma Süre: 15 dk Boyut: 25 MB Kendi anlatımımdır arkadaşlar. içinde reklam var ama amacım reklam yapmak değil, size yardımcı olmak :) silinirse de canınız sağolsun.
  3. Nevzat Şanlı

    Adobe Photoshop CS4 Görsel Eğitim Seti

    arkadaşlar premium hesabım bloke olduğundan linkler yakında silinebilir. haberiniz olsun. en kısa zamanda yenilerini upload edip vericem nete :)
  4. Nevzat Şanlı

    Photoshopta birden fazla geri alma komutu

    bi ara (Ps'a yeni başladığım zamanlarda) çok şıkışmıştım ve History panelini kullanmayı bilmedğimden resmin çoğunu baştan yapmak zorunda kalmıştım :P ipucu için teşekkürler :) --- NOT: üstteki yazım hatalarım için de ayrıca özür dilerim :)
  5. Nevzat Şanlı

    Photoshopta birden fazla geri alma komutu

    dostum araştırdım da bulamadım, biliyorsan bilgi verir misin? --- P"s'da "ctrl+alt+z" ile yaptığım bi geri almayı nasıl düzeltirim? ofiste bu işi (ctrl+z ile aldığınız işlemi) "ctrl+y" görüyor da Ps'da yemedi. bi bilgin var mı bu konuda?
  6. Nevzat Şanlı

    Adobe Photoshop CS4 Görsel Eğitim Seti

    @BAHADIR Sönmez kardeşim partlarda bi sorun yok, uploader olarak şikayetleri değerlendiriyorum ;) --- derslerle ilgili bi sıkıntınız ya da sormak istediğiniz bişey olursa pm atın arkadaşlar
Yukarı Alt