Arama sonuçları

  1. E

    Tellioğlu Inşaat - Trabzon Isimli çalışmam

    Gerçekten hoş çalışma fakat yazı tipi ve kahverengi rengi değiştirip farklı alternatifler denesen daha güzel sonuçlar ortaya çıkabilir. Eline sağlık.
  2. E

    Logo çalışmam

    Arkadaşlar Daha önce Bu firmayla ilgili çalışmalarım olmuştu. 1 numaralı ilk olarak yaptığım çalışmam. Daha sonra diğer seceneklerde kullandığım logoyu tasarladım. Öncelikle logoyla ilgili yorumlarınızı ve daha sonra tümü için yorumlarınızı bekliyorum.
  3. E

    renk seçimleri

    Adobe arkadaşım bugüne kadar yararlı bilgilerin ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu topic altında sormak istedim sarı yaldız yani gold renk için hangi renk tonunu kullanıyorsunuz. Ve de sarı tonu için yaldız göstermek için başka bişey yapıyormusunuz? Cevabınız için tşimdiden teşekkürler.
  4. E

    Kurumsal Kimlik çalışması

    @aDoBe Karakterlerin tümünden mi bahsediyorsun. Sadece ALTINDAMLA karakterlerinden mi? Zeytinyağı olduğu için firma ismini daha yuvarlak seçmek istedim önce köşeli bir karkter kullanıyorlardı.
  5. E

    Kurumsal Kimlik çalışması

    @aDoBe Adobe önerin üzerine renkleri koyulaştırdım. Galiba böyle daha iyi oldu. Eksiklikler varsa yine yazarsanız sevinirim.
  6. E

    Kurumsal Kimlik çalışması

    Zeytinyağı firması için kurumsal kimlik çalışması yorumlarınızı bekliyorum. Sizden gelen yorumlar doğrultusunda geliştirmek istiyorum. Yorumlarınız önemli o yüzden. İyi yada kötü değerlendirin lütfen.
  7. E

    zeytin üzerine sızan yağ damlaları yapımı

    arkadaşalar zeytin üzerine sızan yağ damlaları nasıl yapılır bilen varmı yada fikri olan. yardıcı olursanız sevinirim.
Yukarı Alt