Arama sonuçları

  1. S

    çaylak

    .......................
  2. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    @sweetcrazy çok teşekkürler gerçekten her seferinde bunları önemsiycem...:)
  3. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    @Erkan_Nehir çok teşekkür ediyorum bilgiler için gerçekten çok işime yarayacak ama birşey vurgulamak istiyorum çalışmaları CorelDRAW da yaptım photoshop kullanmadım.bundan sonra dikkat edicem dıgerlerine..:)
  4. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    @ahmetkaydi öncelikle hoşgeldiniz..kendi adıma bende memnun oldum..keşke destegım olabılseydı belki daha iyi olabılırdım..yorumunuz için teşekkürler....
  5. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    @Fulya Gece :) yok alınmam calışmaları gördukce oladıgının farkına varıyorum zaten:) olsun bu daha başlangıcc:)) sanada başrılar bu arada:)
  6. S

    Alpay Ekmek \ Serkan Altınörs 2

    bende sizin gibi çok yeniyim ve size katılıyorum burdan öğreneceğimiz çok şey var...emeğinize sağlık.....
  7. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    @Hasan Güner çok teşekkür ediyorum gercekten sizden bu yorumu duymak cok güzel çalışmalarınızı takip edıyorum ve cok begenıyorum tavsıyenızı degerlendırıcem... saygılar.....
  8. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    @KaRDiYaK_BoY teşekkür ederimmm yorumunuz için haklısınız bu sayfaya yeni keşfettim grafikerliğede cok yeni adım attım birgün çok daha iyi olucam ama buradaki ortamı ve çalışmaları çok sevdim sizleri gördükçe daha çok özendim....:) saygılar.......:)
  9. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    teşekkür ederim bilgi için ama sanırım yine beceremedim:(:(
  10. S

    Alpay Ekmek(çaylak)

    Herkese Başarılar... Daha cok yeniyim sadece fikirlerinizle gelişmek istedim lütfen eleştirileriniz cok acımasız olmasın:):)
Yukarı Alt