Arama sonuçları

  1. hnf_34

    Freelance Grafiker

    Merhaba, ajans tecrübem var, şu anda bir dergide iş hayatıma devam ediyorum. Yalnız iş ücreti alma konusunda beni uğraştırmayacak kişilerle çalışmak istiyorum. Örnek çalışmalarımı gösterebilirim. hnf_ycl@hotmail.com
  2. hnf_34

    Ajansımıza acil grafiker!

    Reklam ajansımıza; Corel Draw ve Photoshop programlarına hakim, tecrübeli, tasarım yönü güçlü takım arkadaşı arıyoruz. İlgilenenlerin hanife@karegrup.net adresine cv göndermeleri rica olunur.
  3. hnf_34

    Acil grafik tasarımcı!

    Ajansımıza Corel Draw ve Photoshop programlarını seri bi şekilde kullabilen grafiker alınacaktır. Bütün gün 2 kartvizit ile takılıp kalmıcak, işini önemseyen ve işe başlamaktan ziyade sonuçlandırabilen bir takım arkadaşı istiyoruz. İlgilenenlerin hanife@karegrup.net adresine cv atmaları rica olunur.
  4. hnf_34

    Acill Grafiker Arıyoruz!

    Yenibosna Kuyumcukent'te olan reklam ajansımıza tecrübeli, Corel Draw ve Adobe Photoshop programlarını seri bir şekilde kullanabilen grafik tasarımcı arıyoruz. İlgilenenlerin info@karegrup.net adresine cv atmaları rica olunur.
  5. hnf_34

    Grafiker (takım arkadaşı) arıyoruz!!

    Yenibosna Kuyumcukent'te olan reklam ajansımızı en az 2 yıl tecrübeli, Corel Draw ve Adobe Photoshop programlarını seri bir şekilde kullanabilen grafik tasarımcı arıyoruz. İlgilenenlerin info@karegrup.net adresine cv atmaları rica olunur.
  6. hnf_34

    Freelance grafik tasarim

    Merhaba, Freelance, düzenli olarak çalışabileceğim bir iş arıyorum. Corel Draw ve photoshop programlarını seri ve aktif bir şekilde kullanıyorum. Bütün reklam, grafik çalışmalarında yardımcı olabilirim. Örnek çalışmalar sunabilirim.
  7. hnf_34

    Yetiştirilmek Üzere

    Reklam sektöründe hizmet vermekte olan ajansımıza yetiştirilmek üzere bayan yardımcı grafiker aramaktayız. Başlangıç seviyesi de olsa Corel Draw ve Photoshop bilgisi olması tercihimizdir. İlgilenenlerin hanife@karegrup.net adresine cv atmaları rica olunur.
  8. hnf_34

    Acill!! Yardimci bayan grafiker

    Merhaba Reklam ajansımıza corel draw ve photoshop kullanabilen takım arkadaşı aramaktayız. İlgilenen arkadaşların hanife@karegrup.net adresine cvlerini atmaları rica olunur.
  9. hnf_34

    Acil Grafiker aranıyor.

    Kuyumcukent yenibosnada bulunan ajansımıza 2 takım arkadaşı aranmaktadır.Corel draw ve photoshop kullanabilen 18-20 yaş arası bayan grafiker aranmaktadır. Diğer pozisyon içinse photoshop bilip dekupe yapabilen 18-24 yaş arası bayan eleman aranmaktadır. İlgilenenlerin karegrup@hotmail.com...
  10. hnf_34

    corel draw ve photoshop:)

    merhaba corel draw ve photoshop kullanıyorum. acill freelance iş arıyorum. ilgilenen olursa sevinirim.İyi günler...
Yukarı Alt