Arama sonuçları

  1. Forsak3n

    Bir tekstil firması için yaptığım site

    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce yapmış olduğum bir çalışma şuan bakınca gözüme çok amatör geliyor fakat yinede paylaşmak istedim sizlerle. Yeni yaptığım işleri en kısa zamanda paylaşacağım. iyi forumlar..
  2. Forsak3n

    Facebook giriş sayfası tasarımı

    Merhaba arkadaşlar, geçen gün Gülşah Tütüncü'nün facebook sayfasına bir giriş hazırlamıştım sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi Gülşah Tütüncü tarkan, murat boz, sibel can ve enbe orkestrası gibi sanatçıların şarkı sözlerini yazıyor.
  3. Forsak3n

    2 Aylık photoshop çalışmalarım..

    Merhaba arkadaşlar, genel olarak 2 ay içerisinde yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşmak istedim buyrun; Kişisel web sitem için hazırladığım arayüz; Kişisel web sitem için hazırladığım bir önceki arayüz; Can sıkıntısından denediğim bir logo; Öylesine bir deneme; Daha...
  4. Forsak3n

    Kendi web siteme yaptığım tasarım..

    Merhaba arkadaşlar, uzun bir süredir kendi internet sitem için yapmaya uğraştığım denemelerden birini daha sizlere sunuyorum.
  5. Forsak3n

    Can sıkıntısından yaptığım afiş

    Merhaba arkadaşlar, can sıkıntısından yapmış olduğum bir afiş umarım beğenirsiniz oyuncular biraz sağlam oldu maliyetli oldu ama olsun :))) teşekkürler yorumlarınız için.
  6. Forsak3n

    Rof Medya Logo Çalışması

    Kesimlerinde biraz zorlandım photoshop'ta yaptığım için fakat sonuç olarak fikir bu :) yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  7. Forsak3n

    Merhaba Arkadaşlar :)

    Merhaba arkadaşlar, ben Fırat Gümüş. 19 yaşındayım ve 3 aydır tasarım ile ilgileniyorum. DMC müzik şirketinde sosyal medya ekibi olarak çalışıyorum ve istanbul aydın ünversitesinde grafik tasarım okuyorum. Forumunuz dikkatimi çekti ve bende sizlere katılmak istedim iyi çalışmalar. :)
  8. Forsak3n

    Shop ile ilk fotoğraf tasarımım

    Merhaba arkadaşlar ilk defa böyle bir şey denedim, yorumlarınızı bekliyorum :)
  9. Forsak3n

    Bir kaç çalışma

    Merhaba arkadaşlar ben daha web tasarıma başlayalı 2 ay oldu ve bunlarda şimdilik yaptığım çalışmalar. iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum. :)
Yukarı Alt