1 mayıs işçi bayramı için 50x70 afiş

Kayıt
24 Şubat 2009
Mesaj
21
Tepki
0
Katıldığım afiş yarışmasında dereceye girmedi. Birde sizin yorumlarınıza sunayım istedim. Afişin konusu kirz ve işçi sınıfı.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
Dolar işaretini demir parmaklık olarak kullamanız süper bir fikir ama o fikri çalışmaya yansıatamamışsınız dolar işaretini duvardan ayrı değilde bir bütün olarak durmasını sağlamanız gerekiyordu ama fikir olarak süper tebrikler
 
Kayıt
24 Şubat 2009
Mesaj
21
Tepki
0
@Fatih Coşkun
yorumun için çok teşekkürler. dolar amblemini duvarla eniyi bu şekilde bir bütün olarak sağlanır diye düşündüm.yani duvarla doların kesiştiği yerlerden dışa doğru bevel embos özelliğiyle kabartma verdimki doların duvarın içine gömülme görünümünü vermek istedim. Ayrıca o dolar işaretini freehandde vektörel oluşturduktan sonra photoshopta altın görünümünü verene kadar baya bir emek harcasım diyebilirim. Ayrıca merak eden arkadaşlara oradaki ellerde benim bizzat bu afiş için özel olarak arkadaşımın ellerinin fotoğrafını çektim photoshopta ellerin üzerinede efekt uyguladım .Yani özetle çok emek harcadım bunun için ama boşa harcamışım 158 tane afiş katıldı 13 tanesi ödüle layık görüldü. ben şimdi ödüle layık görülen afişleri merakla bekliyorum sonucu bakalım benimkinden iyilermi.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
senin fikrin çok iyi ama demek istedğim dolar duvarla bütünleşememiş duvardan böyle sıvalar falan dökülse de orda alltaki tuğla desenlerinden dolar işareti çıksaydı ozaman diğer çalışmarı görmeden bile diyebilirim ki birinciydin
 
Kayıt
24 Şubat 2009
Mesaj
21
Tepki
0
@Fatih Coşkun
okey şimdi anladım doların duvara yaklaştığı yerlerin altından tuğla falan çıksaydı diyosun. başka bir denememde tuğlalı bir çalışma denemiştim ama doları hep başından beri altın olarak düşündüğüm için senin söylediğin hiç aklıma gelmemişti.müsait bir zamanımda senin fikrini bi deneme yaparım saol.
 
Kayıt
24 Şubat 2009
Mesaj
21
Tepki
0
@Fatih Coşkun
Fatih bey böyle bir şey demek istediniz galiba tabiki bu deneme amaçlı olduğu için üzerinde daha titizlikle çalışılıp kusurları giderildiktan sonra ortaya güzel bir şey çıkabilir.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Birönceki bundan daha iyi bence : ) Bir de yazıları sanki spreyl ile sıkılarak yazılmış gibi yaparsanız bence daha akılda kalıcı bir etki yaratmış olursunuz diye düşünüyorum.

Ellerinize Sağlık.
 
Yukarı Alt