197 Layerli Banyo Tasarım Dizayn Reklam(Sıfırdan)

SNSİZ

Üye
Kayıt
26 Aralık 2010
Mesaj
175
Tepki
1
çok güzel olmuş gerçekten elinize sağlık ama beni tek rahatsız eden fayans rengi beyaz kullansanız eminim çok daha güzel olurdu yinede tebrik ederim ince ince uğraşmışsınız :s8:
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Yorumunuz için çok teşekkür ederim snsz, çalışma çok eski aslında,şimdi olsa daha farklı bir şey çıkardı ortaya eminim, mesela sizin de dediğiniz gibi fayans renkleri bu farklılığa dahil :)
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Yorumunuz için ben teşekkür ederim Hocam...
 
Kayıt
31 Mart 2012
Mesaj
44
Tepki
3
tebrik ederim hakan abi. çok başarılı diyemiycem zira kendimi bunu diyecek yeterlilikte bile görmüyorum açıkcası. hani benim buna başarılı demem bile ukalalık olucak. zaten perspektif ile ukalalık yapıcam o yüzden ukalalık hakkımı oraya saklamak istiyorum :)
benim merak ettiğim şey çizimlerini nasıl yapıyorsun (tablet vs kullanıyor musun)?
perspektif konusunda haddim olmadan bi eleştiri getirmek istiyorum. bi kullanıcı zemin de hata olduğundan bahsetmiş ama perspektif ile ilgili tek sıkıntı zeminde değil.
5. adıma dönüp bakıldığında yan duvarlarda da perspektif ile ilgili sıkıntı var. başta iki kaçış noktası ile çalışılmış belki ondandır dedim ama dikkatli bakınca (en üstteki fayanslarda daha rahat gözüküyor birleşim noktalarındaki açı farklılığından kaynaklanan perspektif bozulması) göze çarpıyor. gerçi dolaplar kamufle ediyor büyük oranda. ama çıplak haldeyken gözüküyor. şu yaptığının zerresini yapamıycak birisi olarak haddimi aşıyormuşum gibi hissettim ama belki acizane bi katkı sunabillirim diye belirtmek istedim abi.
saygılar.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Yorumun için teşekkür ederim canım, bahsettiğin hatalar vardır mutlaka,şimdi bakamadım, bu çalışma 4 yıl öncesine ait, bir de tablet ile değil programda pentool ile göz kararı çizilmiş bir resim bu.
Daha iyilerini yapmak sana nasip olsun diyelim.
 
Yukarı Alt