3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

Durum
Konu kapatılmıştır.

megass

Üye
Kayıt
24 Temmuz 2010
Mesaj
1
Tepki
0
5 ve 8'inci maddeler etik değil, 10'uncu madde ise çok bağlayıcı. Ödül 10, 15 bin gibi bir miktar olsa düşünülür de, ödüle oranla bu maddeler bana çok aşırı geldi. Katılacaklara başarılar dilerim. :)
 

senoks

Üye
Kayıt
30 Temmuz 2010
Mesaj
1
Tepki
0
@megass


Bu konuda bende seninle aynı fikirdeyim.Emeğin karşığı değil bana görede.Ayrıca istenilen net olarak ifade edilmemiş.İstenenin açıklanmasından çok kendini koruyucu maddelere öncelik verilmiş.Katılanlara bende başarılar diliyorum.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@megass

Sayın Megass, mesajınızdan anlaşıldığı üzere sanırım ilk defa bir yarışma sözleşmesi okuyorsunuz...
Bu arada ilk önce ETİK kelimesinin manasını tam olarak öğrenmenizi öneririm...
İkincisi, bu sözleşme sadece bu yarışmaya veya bu firmaya özel bir sözleşme değil, Türkiye genelinde düzenlenen sanat eserleri yarışmalarında kullanılan ve standart kriterlere uygun genel bir sözleşmedir ve tamamen "yasal"dır. Tabii daha önce herhangi bir yarışma sözleşmesi okumuş olsaydınız bunu bilirdiniz. Hiçbir firma sırf yarışma bitsin diye beğenmediği bir tasarıma para ödemek zorunda değildir. Yarışma maddeleri ödül miktarına göre düzenlenmez. Kriterler ne ise odur ve hep aynı kalır... Bunu her GRAFİK SANATÇISI bilir..Sanat ve fikir eserlerini koruma kanunu gereğince Türkiye'de düzenlenen tüm tasarım yarışmalarında kullanılan sabit bir sözleşmedir.
Ayrıca firmalar tarafından düzenlenen yarışmalar göz önünde bulundurulursa ödül son derece güzel bir ödül.
Bol şanslar.
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@Thunder

Sayın Thunder siz kendinizi yormak zorunda değilsiniz. Kimse değil... Forum ortamının güzelliği de burada işte... Kimse katılmak ve kendini yormak zorunda değil. İsteyen katılabiliyor. :)
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Sanırım yarışma talebi tam anlaşılmamış, katılan çalışmaların çoğunda maskot ile birlikte logo-amblem de çalışılmış.. Firmanın zaten bir logosu var,



Firmanın istediği ise sadece maskot... bunun gibi...

 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Değerli Forum üyelerimiz ;

Firmanın mevcut bir logosu zaten vardır. Bizden talepleri sadece maskottur. Ahmet beyin yukarıdaki mesajında belirtip örnek verdiği gibi bu konunun birinci mesajında yapılan açıklamalar da dikkate alınarak, örnek şablon üzerine yanlızca maskotunuzu çalışınız ve bu şekilde foruma yükleyiniz.



Teşekkürler. İyi Forumlar.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt