3000 TL Ödüllü Maskot Yarışması

Durum
Konu kapatılmıştır.

KanunsuzTr

Üye
Kayıt
15 Nisan 2011
Mesaj
71
Tepki
0
Zevkli Bir Yarışma Olacak. Herkese Başarılar Dilerim (=
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Yarışma telif hakları maddesini aşırı veya etik dışı bulan katılımcıların dikkatine;
Sanat eserleri telif hakları kanunu (Fikri Sınai Haklar Kanunu) der ki;


Yarışmacılar, yarışmaya gönderdikleri tasarımların telif ve yayın haklarını, ödemiş olduğu ödül bedeli ile, süresiz olarak ************'ne verdiklerini ve buna bağlı olarak, gerek Fikri Sınai Haklar Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince, sözü edilen tasarım(lar)ın çoğaltma, işleme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma vb. umuma arzında gerekli bilumum haklar için ***********'ne izin / muvafakatname verdiklerini kabul ederler.
Bu şekilde kullanılan amblem/logolar için tasarım sahibi verdiği izni sonradan kesinlikle geri almayacağını ve amblem/logonun yukarıdaki şekilde kullanılmasını men etmeyeceğini veya bu izin/muvafakatname için herhangi bir telif hakkı veya maddi, manevi talepte bulunmayacağını gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder. Katılımcı, ************'nin ödül alan eseri ************ logosu olarak kendi adına marka olarak tescil ettirme hakkı bulunduğunu gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.


Dolayısı ile bu maddeler firmanın veya grafikerler.org'un keyfi koyduğu maddeler değil; yasalar çerçevesinde tüm Türkiye'de geçerli olan bir "kanun" maddesidir. Ve mantiken olması gereken de budur.

Bilginize.

Tüm katılımcılara tekrar başarılar.
 
Kayıt
31 Aralık 2009
Mesaj
478
Tepki
2
Okul karmaşıklığı yuzunden bayadır sanal alemden uzağım. dönüşü bir yarışmayla yapmak güzel olucak :) herkese başarılar...
 

Yasemin Ertosun

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
21 Haziran 2009
Mesaj
768
Tepki
39
Bugün son gün :) sabırsızlıkla bekliyor olacağım sonuçları, herkese başarılar
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@Hatice Algın

Yarışma şartnamesi 5. maddesi sanırım merakınızı giderir.
 
Kayıt
12 Aralık 2008
Mesaj
40
Tepki
0
şartname 4 demiştiniz ya bir değişiklik istemiştim hatırlarsanız. Şu durumda benim bir tane daha yollama şansım yokmu 6 adet diyor , ayrıca son gönderdiğim yarışma dışı mı yoksa bunu dahil edeceklermi.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt