acemiyim vektör çizimi hakkında yardımcı olabilecek biri var mı

Kayıt
13 Ekim 2010
Mesaj
2
Tepki
0
arkadaşlar öncelikle merhaba.

ben gitaristim,bilenler için söyleyebilirim ki fender telecaster gitarım var ve bu gitarın gövdesini pena darbelerinden koruyan ve bir nevi estetik kazandıran pickguard denilen bir plaka var pleksiglas malzemeden yapılma. ben bu parçayı söktüm ve değiştirmek yenisini yaptırmak istiyorum ve bunu pleksiglascılar bana parçayı autocad veya coreldraw gibi bir programdan vektör çizime mi ne aktarmam planını almam gerektiği söylendi. o zaman kesimi,parçanın gövdeye tam uyumu olabilirmiş eğer kağıt üzerinden alınan kalıpla yaparsa uymama ihtimali çok çok yüksek yüzdelerdeymiş. ben parçayı tarayıcıya scan ettim ya biri bana yardımcı olsun coreldraw x5 indirdim demo sürümü sadece bu iş için kullanmam gerektiğinden tam satın almam gereksiz. ya da ben resmi bir arkadaşa (hayırsever olsun yeter :) ) göndereyim benim için halletsin rica ediyorum. o kadar zor bir şey değil bi kaç video izledim vektör çizim hakkında o kadar ince detayı ve yumruları yok gayet basit bir şekil kanımca. lütfen biri bana yardımcı olsun,şimdiden çok teşekkürler.

(bu arada bu işi öğrenirken ne kadar zorluk çektiğinizi,grafikerliğin başlarda ne denli caydırıcı bir iş olduğunu öğrendim :) ):grafikerler:
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
@spidey_1989

340 kişi de bakıp bir Allah'ın kulu cevap vermeyebilir spidey_1989 . Ben konuyu yeni görüyorum, tarayıcıdan scan ettiğiniz ve elde ettiğiniz resimi bana gönderin, resimin boyutunu küçültmeyin,ben denemeye çalışayım.

:)
 

yalnizgece

Üye
Kayıt
7 Nisan 2012
Mesaj
2
Tepki
0
yardımcı olabilirim kağıda çizdiğiniz örneği tarayıcıda birebir olmak üzere yüksek dpı da taratın resmi corel dravın içine atıp resme tıklayın üst menüden trace bitmap/qic trace yapın vektör olarak karşınıza gelecektir
 
Yukarı Alt