ActiveX denetimiyle klip, şablon ve eğitimleri yükleme

Kayıt
19 Eylül 2008
Mesaj
42
Tepki
1
Microsoft Office Şablonu ve Ortam Denetimi'ni neden karşıdan yüklemeliyim?

Microsoft Office Online'daki Küçük Resim ve Ortam, Şablonlar ve Eğitim Web siteleri, seçilen ortam kliplerini, şablonları ve eğitim alıştırması dosyalarını doğru dosya biçimiyle doğru konuma otomatik olarak yükleyip açan bir ActiveX denetimi olan Microsoft Office Şablonu ve Ortam Denetimi'ni kullanır.
ActiveX denetimini yüklemezseniz, Office Online'daki küçük resim ve ortam dosyalarını otomatik olarak yükleyemezsiniz ve Office Online'daki çevrimiçi eğitim kurslarında bulunan eğitim alıştırmalarını yapamazsınız.

Microsoft Office Şablonu ve Ortam Denetimi'ni neden karşıdan yükleme ve kullanma gereksinimleri
http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:ToggleDiv%28%27divExpCollAsst_2%27%29
Aşağıdaki gereksinimleri karşılamıyorsanız, size şablonları veya küçük resimleri el ile karşıdan yükleme yönergeleri sunulacaktır.
Not ActiveX® denetimini yükleyebilmek için, kullandığınız bilgisayarda yönetici haklarına sahip olmanız gerekir. Bilgisayarınızda yönetici haklarına sahip olup olmadığınızdan emin değilseniz, sistem yöneticinize başvurun.


Ortam klibi, şablon ve eğitim alıştırma dosyalarını karşıdan yüklemek üzere ActiveX denetimini yüklemek için:
  • Microsoft Windows® 2000 (Service Pack 3) veya Microsoft Windows'un daha sonraki sürümlerinden birini çalıştırıyor olmanız gerekir. Not Microsoft Windows 95, Windows 98 ve Windows ME sistemleri ActiveX denetimini desteklemez.
  • Microsoft Internet Explorer 5.01 veya daha ileri bir sürümü gerekir.
  • Bilgisayarınızda Internet bölgesi güvenlik düzeyleri Orta olarak ayarlanmalı veya Internet bölgesi güvenlik düzeyleri Yüksek olarak ayarlanmışsa, Microsoft Office Online Web sitesi güvenilen siteler listesine eklenmelidir. Bir Web sitesini güvenilen siteler listesine eklemenin güvenlik üzerinde etkileri olabilir.
Microsoft Office Online Web sitesini güvenilen siteler listenize eklemek için:
  1. Internet Explorer'da Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri'ni ve ardından Güvenlik sekmesini tıklatın.
  2. Güvenilen Siteler simgesini ve ardından Siteler'i tıklatın.
  3. Bu bölgedeki tüm siteler için sunucu doğrulaması (https: ) iste onay kutusunun işaretini kaldırın.
  4. Aşağıdaki Web sitesini bölgeye ekle kutusuna http://office.microsoft.com yazın ve Ekle'yi tıklatın.
  5. İki kez Tamam'ı tıklatın.
Karşıdan yüklemeler için ActiveX denetimini kullanırken sorun yaşıyorsanız.

  • Küçük Resim ve Ortam, Şablonlar veya Eğitim Web sitesine http://office.microsoft.com dışındaki bir adresten ulaştıysanız, ActiveX® denetimini kullanırken sorun yaşayabilirsiniz. Geri dönün, siteye http://office.microsoft.com adresinden erişin ve denetimi yeniden kullanmayı deneyin.
  • Microsoft Windows® XP Service Pack 2 çalıştırıyorsanız, Internet Explorer'da Araçlar menüsündeki Eklentileri Yönet komutunu kullanarak ActiveX denetimlerini etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız mümkündür. Microsoft Office Şablonu ve Ortam Denetimi devre dışı bırakılmış olabilir. Öyleyse, Office Online'daki küçük resim ve ortam dosyalarını veya şablonları otomatik olarak yükleyemez ve çevrimiçi eğitim kurslarında bulunan alıştırma oturumlarını çalıştıramazsınız. Denetimi etkinleştirmek için:

  1. Internet Explorer'da, Araçlar menüsünde Eklentileri Yönet'i tıklatın.
  2. Denetim listesinde Microsoft Office Şablonu ve Ortam Denetimi'ni seçin. Denetim listede yoksa, Eklentileri Yönet iletişim kutusunun en üstündeki Göster kutusundaki oku tıklatın ve Internet Explorer tarafından kullanılmış olan eklentiler'i seçin. Sonra, denetim listesinden Microsoft Office Şablonu ve Ortam Denetimi'ni seçin.
  3. Ayarlar'ın altında Etkinleştir'i tıklatın. Değişikliğin etkili olması için Internet Explorer'ı yeniden başlatmanız gerekebileceğini belirten bir ileti görebilirsiniz. Tamam'ı ve sonra yeniden Tamam'ı tıklatın.
 
Yukarı Alt