Alvin Sincaplar 2

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
Fragman:

Resim:




Film konusu:
Alvin ve Sincaplar'ın hikâyesi üç sincapın evlerinin yılbaşı ağacı satan bir firma tarafından kesilmesiyle başlıyor. Üstelik bu olurken minik sincaplar hala kovuklarındadır. ağaç şirket tarafından Ian Hawk (David Cross)'a gönderilir. Hawk Los Angeles'ta müzik piyasasında çalışmaktadır ve Dave Seville (Jason Lee)'in kolejden oda arkadaşıdır. Dave başarılı bir müzik kariyeri yapmayı hayal etmekten asla vazgeçmeyen bir şarkı yazarıdır. Jett Records'a bir şarkısını sunmak için gider ve eline tutuşturulan bir sepet kek ile reddedilir… Oradaki yılbaşı ağacında yaşamaya devam eden zavallı sincaplar ise sıcak kurabiye ve keklerin kokusuyla sepete doluşuverirler

Alvin ve Sincaplar 2, Alvin ve Sincaplar (2007) filminin devamıdır.
Orijinal adı Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel olan filmde izleyiciler, Alvin, Simon ve Theodore'la birlikte "The Chipettes" ile, yani sevimli dişi sincaplarla da karşılaşacak. Tim Hill'in yönetmenliğini yaptığı filmde sincapları seslendiren kişiler tıpkı bir önceki filmdeki gibi Justin Long, Matthew Gray Gubler ve Jesse McCartney.[1] Film, Türkiye'de dünya ile aynı anda vizyona girmiştir.

Yapım:
2009 ~ ABD
Tür:
Aile, Animasyon, Komedi
Yönetmen:
Betty Thomas
Senaryo:
Jon Vitti, Jonathan Aibel, Glenn Berger
Yapımcı:
Ross Bagdasarian Jr, Janice Karman
Görüntü Yönetmeni:
Anthony B. Richmond
Dağıtım:
Tiglon
Filmin Websitesi:
www.munkyourself.com
Süre:
1 saat 30 dk


her yaşa hitap edebilir olması da filmin ayrı bir özelliği. Tek kelimeyle harika. Keyifli zaman geçirmek isteyenler için de çok güzel bir alternatif. arkadaşlar bence hemen izleyin :) şu anda izliyordum ancak yarım bıraktım sizlerlede paylaşmak için. izleyenle varsa izlemeyenler için. tavsiye ediyorum :)

Sincaplar geçen seneler içinde rahat durmamışlar mercimek fırın muhabbeti yapıp her biri kendine sevgili yapmışlar :))
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
:) güzel görünüyor senin anlatmalarından.... izleyemeliyim bende : )
 

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
Selam. ya varya filmi izleyemeyeceğim neredeyse siteye ekliyim diye daha var animasyon filmleri onları paylaşıcam :) filmi sabaha karşı bir bardak kola biraz çekirdek ve yarım kapalı gözlerimle izlicem galiba :))
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
:) arkadaşım.. seni çok iyi anlıyorum... bir ara sinemakolik olduğum için... allahtan kurtuldum o özellikten... zombi gibi dolaşmaktan.... darısı başına... çok kaptırma derim... : )
 

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
Akşam eve geldiğimde bizimkiler geldi yürüyen sinema deyip vizyanda neler var bugün. Neler tavsiye edersiniz şu filmin ikincisi çıkmı mı diye filan :)
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
lakabını çok sevdim... yürüyen sinema... çok güzel... çok hoşuma gitti.. çok sevimli aynı zmanada çok hoşşş : )
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
bundan sonra bende sana yürüyen sinema diye iblir miyim... çok sevdim çünkü...
 
Yukarı Alt