Antivirüs Programlarının Artıları ve Eksileri

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
Merhaba arkadaşlar,

Bugüne kadar neredeyse kullanmadığım anti-virüs yazılımı kalmadı desem yeridir. Herbiri kendi çapında birşeyler yapmaya çalışırlar. Kimi bize göre iyidir, kimi kötü.

Genelde bu seçimi bilgisayarı yavaşlatmaması ve bulduğu bir kaç virüsten sonra yaparız.

İki senedir nod32 ve avast kullanıyordum fakat bilgisayarımdaki yavaşlamanın ve dengesiz çalışmanın nedenininde virüsler olduğunu tahmin ediyordum.

Bir hafta önce Kaspersky Anti-virüs 2010 yükledim. Bilgisayarımın arşivinde 2-3 yıldır bulunan bazı dosyalarda dahi virüs tespit etti. Öyleki onu kurduğum günden beri sistemim hızlandı ve dengesiz çalışması düzene girdi. Tarama süresi bilgisayarınızdaki dosya boyutuna göre değişmektedir. Yaklaşık 600 GB verimi taraması 3 saat kadar sürdü.

Ben birebir kullandığım ve test ettiğim için Kaspersky Anti-Virüs 2010'u tavsiye ederim.

Yalnız internetten indirdiğiniz hiç bir lisanssız Anti-Virüs yazılımı bilgisayarınızı temizlemez. Aksine dahada çekilmez bir hale getirir. Güvenlik istiyorsanız birazcık paraya kıyacaksınız.

Saygılarımla
Serkan BAYSAL
 

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
Benim ps de bir çok badireler atlattı formatlandı falan şimdi psyi hayaletler bastı sanki kullanmadığım virüs prog. kalmadı ne yapacağımı şaşırdım cd kapağı kendi kendine açılıp kapanıyor pskopat gibi oldu ps:)) tuhaf şeyler oluyor not32 kullanıyrm en son tarıyor buluyrz siliyoruz ama sorun aynen devam tarama bitiyor virüs yok diyor okapak açılıp kapanıyor dalga geçer gibi delircem yaaa offff.:(

Birde bizim bilg prog bölümünü boşuna okuyorlar hep yabancı programlar neden adam gibi türkçe program yok neden yapmıyorlar karmakarışık türkçe yama indiriyrsun olmuyor off offff
 
Yukarı Alt