Balıkesir Genç Liderler Topluluğu'na logo

Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Fatih Coşkun


Fatih bey, desteğiniz için teşekkür ederim. Ancak malesef arkadaşlara anlatamadım heralde.. Olmaz veya olmamış gibi yorumlar esere saygısızlıktır. Hiçbir şeye benzemese bile, enazından "emek sarfetmişsiniz ancak şu şekilde birşeyler yaparsanız logo olabilir" denmelidir.. Bu benim tasarımım diye söylemiyorum, yapılan her tasarım için geçrlidir bu.
Burası bir grafik okulu diye düşünüyorum ben. Okulda birşeyler öğreniyoruz hepimiz. Birşeyler de öğretiyoruz. Olmaz veya olmamış yorumlarını yapan arkadaşların acaba öğretecek birşeyleri yok mu da "olmamış" diye geçiştiriyorlar?
Neyse artık.. Benim sizden ricam, sizce daha neler eklemeliyim yada düzeltme yapmalıyım? Eksiklerim var kuşkusuz.. ilk bakıldığında göze çarpan eksikleri gidersem, şuan benim için yeterli.. Çok yakın zamanda logoyu afişte kullanmam gerekli..
 
Kayıt
9 Mart 2009
Mesaj
53
Tepki
1
Ya allahım yazmiyim yazmiyim diyorum ama ben yazmadıkça siz yazıyorsunuz. 6 senedir bu işi yapıyorum daha ilk defa logo da resim kullanıldığını görüyorum. Grafiker olamadığınızdan her halde anlatmak istediğimizi anlamıyorsunuz. son yaptığınız çalışma bile; lüzumsuz ayrıntılarla süslü, bir topluluğu anlatıcak bir fiğür yerine o bölgedeki bir heykeli koymuşsunuz.ister resim ister vektör kullandığınız görsel esnetik değil. bir logonun sayip olması gereken soyut anlatım dilinden uzak.Ve böyle bir çalışma için bu kadar yorum da bence biraz fazla.Sizin de belirttiğiniz gibi iş "ne halin varsa gör"e geliyor.
 
Kayıt
10 Nisan 2008
Mesaj
62
Tepki
2
@Kemal Durgun


Kemal Bey o zaman post göndermeyin.. Böyle bir zounluluğunuz yok. Bir tane fikir sunmadınız. O olmaz, bu olmaz. o zaman ne olur, bi tane fikir sununuz. Ben profesyonel grafiker değilim dedim, grafiker değilim demedim. okulunu bitirenlere saygımdan ötürü bu şekilde tanımlıyorum kendimi..
Bana grafik tasarımda derece almış insanlar meaj attılar. logo da resim kullanılmaz diyorsunuz ancak onlar böyle bir katı kural yok diyor.. Biraz daha estetik halde kullanılabilirsiniz, genelde bizler kullanmamaya özen gösteririz dediler.
Ayrıca ben kör değilim. Ben işimi anlattım sizlere.. İşimden ötürü çevreyi çok iyi gözlemlemek zorundayım. Yani emin olun en az sizin kadar logo grafik tasarım vs incelemişimdir. Ben tıkandığım noktada sizlerden yardım istedim. Siz de çok güzel katkıda yardımda bulundunuz çok teşekkür ederim..
Konu fazla yorum almış sizin açınızdan.. Yöneticilere bildiriniz bu durumu o halde. konu kilitlensin kaldırılsın..
Son cümlede maksadınızı aşmışsınız.. Lütfen seviyeli olunuz..
 
Yukarı Alt