Bir LOGO'nun hikayesi

Kayıt
27 Mayıs 2010
Mesaj
420
Tepki
29
Anlatım süper olmuş. Buna benzer bir olayda bana gelmiş'ti ..
Sonuna kadar git derim.. İlk halinden daha farklı şeyler çıkacaktır.
Bende öyle olmuştu.
 
Kayıt
10 Aralık 2011
Mesaj
44
Tepki
1
Bir konu hakkında yardımınıza ihtiaç duyuyorum sevgili forum üyeleri. Firma ile serbest olarak logo tasarım işini aldım.Bir fiyatta anlaştık ve bu fiyat üzerinden logo çalışmalarına başladım öncesinde de bir diyaloğumuz paralelinde çeşitli çalışmalar ve fikir geliştirmeleri yaptım ancak birden bire firma ile diyaloğum kesildi. Ne telefonlarıma cevap veriliyor, ne maillerime geri dönüş oluyor firma ile tamamen irtibatım kesildi.Bilmiyorum tasarımlar, yönlendirmelere, diyaloglar ortada.Tasarımlar çok mu kötü, isteği karşılamaktan çok mu uzak? İhaleyi kendime yıkma düşüncesindeyim.Olmadı beğenmedik, istediğimiz gibi olmadı tarzı bir geridönüş bile olsa tamam diyeceğim ama habersiz projeyi ortada bırakmak bana çok ters geliyor.
Ayrıca Freelance işi nasıl yürütmek gerekiyor. Bir ön görüşme üzerine karşılıklı anlaşmanın sonucunda çalışmalara başlıyorum herşey "söz" üzerine anlaşılmış olması belki böyle bir durum yaratıyor ama bu karşılaştığım ilk yarım kalan iş değil o yüzden artık can sıkıcı ve güvensizlik yaratmaya başladı.Mailime gelen her iş'e artık soğuk ve "acaba?" ile yaklaşıyorum. Bilen bu durumları yaşayan insanlardan yorumlar bekliyorum. Teşekkürlerimle...
 

Günay YUNUS

Grafikerler.Org
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
5 Mayıs 2011
Mesaj
419
Tepki
26
@burnaudio


Bu konuda asla ihaleyi kendinize yıkmayın! Şahsen yaptığınız çalışmaları gayet başarılı buluyorum, asla pes etmeyin, demoralize olmayın. Bahsettiğiniz konudan birçok kişi şikayetçi,hepimizin başına da bu tür olaylar gelmektedir. Bunu aşmanın en temel yolu bizlerin tek yumruk olup tavır koymaktır. Bu süreç zorlu bir süreç olacak, ancak sonuç hepimiz için en iyisi olacaktır.

burnaudio (ismini bilmediğimden nickini yazdım affına sığınıyorum) tavrını, çizgini asla bozma! Durmak yok,tasarlamaya devam.

Saygılarımla

Günay
 

Adem GÖRDÜK

Music Composer
Kayıt
7 Ağustos 2010
Mesaj
260
Tepki
38
hahahh süper olmuş yahu .:D ciddi ciddi konuyu sonuna kadar okurken heyecanlandım, la acaba ne seçti firma en sonda diye... Hani şu sürekli değiştir diyen adama da kıl oldum içimden :D sonra proje hala sürmekte yazısına koptum yahu :D
 
Kayıt
10 Aralık 2011
Mesaj
44
Tepki
1
@Dj Rapix

DJ Rapix hikaye firmanın bir taksiye binip arkasında bakarken, bende tasarımcı olarak ona el salladığım ve firmanın uzaklaştıkça gözden kaybolduğu bir sahne ile hikayemiz tamamlandı malesef... Önümüzdeki projelere bakacağız =)
 
Yukarı Alt