Bir minibüs nasıl giydirildi?

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
642
Tepki
23
@şahrud

Rica ederim. Bildiklerimizi mezara götürmeyelim istiyoruz.
En çok istediğim, maddi gelir bir tarafa, mac operatörlerine tasarım dersleri vererek onlara dersanelerin veremediğini vermek.

Kurslar program kullanıcısı yetiştiriyor ama tasarımcı yetiştiremiyor. Tasarım eğitimi alamamışlara, almak isteyenlere faydalı olmayı çok istiyorum.

Mevcut özel tasarım kursları da 4-5 milyardan başlıyor. Herkes gidemiyor. Neredeyse özel üniversite fiyatları. Bu nedenle mütevazi ölçülerde bildiğim kadarıyla grafik tasarım öğretirsem faydalı olmanın huzurunun yaşarım diye düşünüyorum.
 

karakalem

Üye
Kayıt
14 Ekim 2007
Mesaj
38
Tepki
0
faruk abi bende bu eglenceli meslegi ögrenmek istiyorum ama tabi kendi çapımda çevremdeki dostlarımın resimlerini istedikleri hayal ettikleri gibi güzelleştirmek istiyorum bana bu işe nereden başlıyacagımı ve nasıl yapacagımı ögretir veya bir ipin ucunu uzatabilirmisin .................... saygılar e mail ini bekliyorum
 

farukcagla

Grafik Öğretim Görevlisi
Kayıt
24 Şubat 2008
Mesaj
642
Tepki
23
@karadefter

Photoshop programını kullanacaksınız.
1- 2 ayda temel eğitimini veren kurlar var. 500-600 miyon gibi.Tasarımı değil tekniğini gösteriyorlar,ne ile neyi nasıl yaparsınız.gibi.


2---Photoshop derslerini internette veren siteler var. Bir tanesi de burası. Alev nasıl yapılır, yüz kırışıklığı nasıl giserilir gibi konularda püf noktaları anlatılıyor.

3-Photoshop kitabını da alarak hem teorik hem pratik çalışma yapılır.

4-Bir ustanın yanında bulunmak çıraklığını yapma.

Şimdilik bunlar.

Selam ile
 
Kayıt
18 Ağustos 2008
Mesaj
2
Tepki
0
ne kadrda busiteyi yeni bulduysam içimdeki tasartım atesini körüklediginiz için teşekkürr ederim
böyle düşünen insanlar kalmadı derken cıktınız karsıma bende kendi basıma freehand photoshop 3dmax gibi grafik programlarını ögrenmeye calsııyordum
desteginiz sagolun
 
Yukarı Alt