Marka isim tescili nasıl alınır, nasıl yapılır?

Kayıt
20 Eylül 2020
Mesaj
11
Tepki
0
Marka isim tescili nasıl alınır, nasıl yapılır?
İsim Patenti Başvurusu | İsim Hakkı Alma Patent Ofisi
“İsim Patenti Başvurusu | İsim Hakkı Alma Patent Ofisi”
Gravis Patent marka tescil ofisi, isim patenti nasıl alınır, nasıl yapılır, marka isim tescili başvuru ve yenileme, marka takip ve itiraz işlemleri konularında 14 yıldır hizmet veren danışmalık firmasıdır.

İsim Patenti Alma Marka İsim Hakkı Nasıl Alınır?

İsim Hakkı Başvurusu / Marka Tescil Belgesi alma başvuru işlemleri hakkında kritik bilgiler:

Türk Patent Enstitüsü tarafından tescil edilmemiş olan markanız yasal olarak size ait değildir.

Marka sahibi bilgileri, marka sınıfı emtiaları yani eşya ve hizmet sınıfları listesi, danışman vekil bilgileri eksiksiz, doğru başvuru yapılmalıdır.

Gravis IP, Ankara marka tescil firması güncel müracaat ücretleri sorunuz...


Neden Gravis?

Yaşanan olaylar, sonuçları, bu sonuçların olumlu ve olumsuz etkileri konusundaki bilgi ve deneyimimiz sayesinde geliştirdiğimiz; inceleme, değerlendirme, eleme ve öneri sunma yöntemi ile sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Uzman kadrolarımız ve müşteri odaklı yaklaşımımızla, sizler için en uygun yasal korumanın sağlanması amacıyla kurgu, plan ve uygulama yapıyoruz. Birikimli olarak artan deneyimlerle kazanılan müşteri odaklı hizmet kalitemiz ve dürüst yaklaşımımızla, gereksiz masrafların önüne geçebilmek amacıyla, sonuca ulaşmayacak başvuruları yapmanızı önlüyoruz.

Sektöre ilişkin yeni çalışma alanlarını bünyesine katan, ideal is görme yöntemlerini geliştirerek en kısa zamanda, en etkili hizmeti sunmak için çalışan kurum kültürümüzle; fikirlerinizi fikirlerimizle zenginleştirip, ortak bir amaca hizmet ediyoruz. 10 senedir sektörel öncülüklerimiz, sağlam temele oturmuş güven veren kimliğimiz ile; birey üretirse toplum, toplum üretirse dünya gelişir felsefesiyle katma değer sağlamayı amaç ediniyoruz.
 
Yukarı Alt