Bütün kullanıcılarımızın dikkatine!!

Durum
Konu kapatılmıştır.

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Siz değerli üyelerimizin de bildiği gibi, www.grafikerler.org gönüllü ve profesyonel katılım anlayışıyla bilgi alış-verişinde bulunulması amacıyla kurulmuştur.

Forum için yazılmış olan kurallar herkesin lehine olup, forumun seviyesini ve okunabilirliğini koruyup geliştirmeyi amaçlamaktadır.
Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin.
Doğal olarak kuralsız olmak aynı zamanda uyumsuzluğu da beraberinde getirdiği için, toplu olarak organize bir şeyler ortaya çıkarmamız, üretken olmamız zorlaşacağından dolayı, form kurallarını kullanmamak hepimizi üzücü durumlara sürükleyebilir.

Kanımca, kuralsız olmak, gelişmiş toplumlar düzeyinden bizi alarak az gelişmiş sınıflandırmasıyla baş başa bırakır.

Forum kurallarımızın, siz değerli üyelerimizin forumumuzdan daha huzurlu ve düzenli şekilde yararlanmanız için olduğunu belirtmek isteriz.

Siz değerli üyelerimizin de bu konuda bizlere katıldığınızı düşünerek, form kurallarına anlayışla yaklaşacağınıza, bizlerin uyarılarına gerek kalmadan, üzücü olaylara sebep vermeden bu konuya çözüm getireceğimize inanıyoruz.

yukarıda sizlere belirtmiş oldugumuz sebeplerden dolayı, bundan sonra kurallara uyum sağlayamayan arkadaşların, uyarı yapılmadan, forumla ilişkileri kesilecektir.


Saygılarımızla…


Site yönetimi.
 
Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt