Deneyim

Kayıt
8 Eylül 2014
Mesaj
5
Tepki
0
Nasıl iş deneyimi kazanabilirim. Ben yeni mezun oldum. İş arıyorum kendime güveniyorum grafikerlik konusunda lakin her firma 2-3-4 yıl deneyim istiyor. Kardeşim yeni mezun olmuş bir insan nasıl deneyim kazanacak o zaman sen iş vermezsen. Yok mudur bunun bir çaresi artık soğudum mesleğimden.
 

ZxxxE

Uzman Üye
Uzman Üye
Kayıt
17 Eylül 2008
Mesaj
1.986
Tepki
1.625
Bunun bir çözümü yok. İşverenler daha az ücretle daha iyi işler yapabilecek elemanlar arıyorlar ve tecrübeli olmayanların yapabileceği hatalarla uğraşmak istemiyorlar. Daha az bir ücretle bir yerde başlayıp tecrübe edindikten sonra başka bir yere geçebilirsiniz ...
 

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
22 Aralık 2009
Mesaj
444
Tepki
43
@Onur Tuğrul

Aslında hemen hemen her meslek için bu sorun geçerli. Cevapta aşağı yukarı aynı. Stajyer gibi az ücretli yada maaliyetine bir kurumda yardımcı grafiker hükmünde çalışacaksınız. Ve bu durumda olabildiğince çok şey öğrenmeniz gerekecek. Bütün bunların yanında portfolyo hazırlamanız lazım. Hayali işlerden, beleş yada hayrına işlerden oluşabilir bu. Açıkca söylemek gerekirse kimse portfolyosuz eleman almaz. Çünkü portfolya yapmayan kişi meslekle hiç cebelleşmemiş ve mesleğe hiç başlamamış demektir.
 
Kayıt
16 Eylül 2014
Mesaj
99
Tepki
85
@Onur Tuğrul

Nerelisin Kardeşim belki yardımcı olabilirim Kuşadasındayım ben çalışmak istersen
 
Yukarı Alt