[Devir] uydunet 3mbit sınirsiz internet

qarzulocne

Üye
Kayıt
1 Eylül 2012
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba, evi tasidim ve yeni binada turksat alt yapisi yok bu yuzden internetimi tasiyamiyorum. 12 aylik kampaya dahilinde oldugu icin iptal etmeye 160 liralik bi masraf cikariyorlar bu yuzden internetimi devrediyorum.

3mbit hizinda sinirsiz internet aylik 39 lira +8 lira kablolu tv toplam 47 lira.

Nakil ve kurulum ucreti 23 lira onuda faturaya yansitiyorlar.

Onun haricinde istek dahilinde uygun fiyata kablo modemide verebilirim.

Ankara.

Iletisim; facebook.com/oaonuraksoy yada onurraksoy@gmail.com adresleri uzerinden olursa sevinirim gsm ve sabit numarasi yok malesef.

Numara birakirsaniz size geri donuste yapabilirim.

Not 3mbit sinirsiz internettimde adil kullanim kotasi yoktur. Sinirsizligin tadini cikarmak icin birebir.


GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

gezegen

Üye
Kayıt
6 Eylül 2012
Mesaj
325
Tepki
16
Keşke alıcı olabilseydim. Ne Ankara'dayım ne de oturduğum bölgede Uydunet altyapısı var. Bildiğin gibi, TTNET yüzünden yeni altyapı/hatlar döşeyemiyor, dolayısıyla yeni aboneler alamıyor Uydunet. Ben rahatsızlığımı yazıyorum ama aslında şartları uygun olup da almak isteyen için de güzel bir karşılaştırma olur. Umarım kısa zamanda bir alıcı çıkar. Mevcut aboneden devir almak, kaçırılmayacak bir fırsat.

Ben kelime oyunu "8 MB'a kadar" için ayda 64 TL ödüyorum. Daha 1.1 MB hızı göremedim. Hızı eksik kalsın, ama bu aynı hız tarifefisine Uydunet'in aldığı ücret 30 TL - yani yarısından bile az! İnsanları kelime oyunuyla soyan başka bir şirket var mı memlekette?
 

qarzulocne

Üye
Kayıt
1 Eylül 2012
Mesaj
2
Tepki
0
@gezegen

Yorumun icin tesekkurler.
Uydunette 3 mbit tarifem ve kullandigim zaman icersinde hep 3mbit hizmeti tam aldim. Ttnetteki gibi sisme kasma donma vs hic olmadi. 4 yildir uydunetteyim elektrik kesintileri disinda modemi kapatmadim bile. Ttnette var ya yavasladi modemi ac kapa muhabbetleri hic olmadi.

Ve aliciya bir not onu yazmayi unuttum. Uydunette statik ip uzerinden baglaniyorsun, zararli girisi ve saldiri altinda internette merkezden anti virus var cunku. Ip degismesi gerekirse musteri hizmetlerinden 5 dk icinde hallediyorlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Yukarı Alt