Dijital Müziğin Yeni Dönemi: MAC Music Global

A

aysuyigiter

Misafir
Site Adı: Dijital Müziğin Yeni Dönemi: MAC Music Global

Site URL: macmusicglobal.com

MAC Music Global bir çevrimiçi müzik dağıtım şirketidir. Türk, Hollanda ve İngiliz iş birliği ile kurulan MAC Music Global aralarında Spotify, iTunes, Google Play, Amazon, Vevo, Apple Music, Beatport, Deezer ve Shazam'ın da bulunduğu 150'den fazla dijital müzik mağazasına müzik dağıtmaktadır. Bağımsız sanatçıların ve müzisyenlerin ihtiyaçlarına odaklanan ve müzik dağıtım şirketleri arasında yer alan bu firma, müzik dağıtım sektöründe birçok kesim tarafından çokça tercih edilmektedir. MAC Music Global sağladığı birçok avantaj ile rakiplerinin önüne geçmektedir.

MAC Music Global birbirinden farklı birçok avantaj ve özelliği bir arada barındırmaktadır. Bu özelliklerden bazıları:

YouTube Content ID Entegrasyonu: MAC Music Global, müziklerinizi YouTube'da etkin bir şekilde yönetebilmeniz için Content ID entegrasyonu sunar. Bu sayede müziğinizin kullanımı kontrol altında tutulur ve haklarınız en iyi şekilde korunur.

Sınırsız Şarkı Yükleme: Sanatçıların herhangi bir kısıtlama olmadan şarkılarınızı yükleyebilmenize olanak sağlar. Böylece şarkılarınızı en hızlı şekilde sınırsızca yükleyebilirsiniz.

7/24 Hızlı Müşteri Desteği: MAC Music Global, sanatçılara eşsiz bir deneyim sağlamak adına 7 gün 24 saat hızlı müşteri desteği sunmaktadır. Sorularınıza anında yanıt alabilir ve her aşamada desteklenme avantajını yaşayabilirsiniz. Music distribution gibi konularda daha detaylı bilgi için kolayca iletişime geçebilirsiniz.

Hızlı ve Eksiksiz Telif Ödemeleri: Telif gelirleriniz MAC Music Global tarafından hızlı ve eksiksiz bir şekilde ödenir. Sanatınızın karşılığını en hızlı şekilde alabilir ve gelirinizi kolayca artırabilirsiniz.

Düşük Ücret Politikası: Dittomusic, Distrokid ve Tunecore gibi rakiplerine nazaran en düşük ücreti sunan MAC Music Global, sanatçı dostu yaklaşımıyla dikkat çeker. Kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunarak müzisyenlere ekonomik bir çözüm sunar.

MAC Music Global, digital music distribution sisteminde sanatçıların küresel arenada adlarını duyurmalarına yardımcı oluyor. MAC Music Global, sanatını dünyaya taşımak isteyen her müzisyene kapılarını aralıyor. Siz de müziğinizi dünya ile paylaşmak ve hak ettiğiniz değeri bulmak için MAC Music Global ailesine katılın! Daha fazlası için hemen macmusicglobal.com tıklayabilirsiniz.


 
Yukarı Alt