Dünya Engelliler Günü - Afiş Çalışması - "Ön yargı en büyük engeldir" - 2.Çalışmam

cold

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2009
Mesaj
47
Tepki
3
1. afiş çalışmamdan sonra 2.sinide yapamak istedim.Sade ve basit olmasnını tercih ettim o yüzden renk kullanmadım.

Teşekkürler.

Afiş:
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.386
Tepki
716
Merhaba cold;
Onyargi en buyuk engeldir sloganinin akabine gorsellerin verdigi mesaj eklenince ortaya sıkıntılı bir mesaj cıkıyor. Bir daha dikkatlice irdelersek calismayi ve elde ettigimiz mesajlari birlestirirsek farkina variriz sıkıntının, ayrica gorselleri sundurmussunuz. Son olarak `On yargi` degil Onyargi olmali, zira `Arka yargi` diye birsey yoktur, bu ad tek kavrami karsilar' dolayisiyla ayri yazilamaz.
Basarilar.
 

cold

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2009
Mesaj
47
Tepki
3
@Hakan Dağdeviren


Öncelikle selamlar,
Çalışmanın anlatmak istediği şey ile ilgili;
bir televizyon programında bir engelli arkadaşın söylediği bir söz aklıma takılmıştı; sözde şöyle bişeydi: "İnsanların bize baktıklarına acıma duygusu hissetmeleri bizi en çok üzen durumdur,çünkü biz onlardan farklı değiliz onlarla aynı şeyleri yaşıyor,yapıyor ve hissediyoruz.acınacak bir durumumuz yok"
bu sözden çok etkilenmiştim anlatmak istediğimde bu oldu çalışmada

sündürme konusunda evet haklısınız.buldugum vectorler vsler kucuk oldugu ıcın bozmadan yapmaya calıstım ama dedıgınız gıbı bellı oluyorsa olmamış demektır.

on yargı konusuna gelınce onu yazarken bende ikileme dustum onyargımı on yargı mı şeklinde yazılır diye ınternetten araştırdıgımda ulaştığım yazılış "on yargı" şeklındeydı

saygılar
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.386
Tepki
716
Merhaba cold;
Yazdıklarınızı okudum, haklısınız ki çalışmanızda bazı sıkıntılar vardı, yeniden daha iyi bir çalışma yapmak için kollarınızı sıvayın derim ben, hala vakit var ve asla vazgeçmeyin. Önyargı konusunda ise “arama motoruna başvurdum” yazmışsınız doğrudur fakat arama motorları bir insan değildir, onların akılları da yoktur, ben o büyük arama motorunu papağana benzetiyorum öyle ki neyi çok tekrarlarsanız onu öğreniyor. Mesela o kutuya yeteri kadar “EŞEK ÖNCEDEN İNSANMIŞ!” yazdığımızı farz edelim, daha sonra yine kutuya “eşek nedir?” yazdığımızda çıkan linklerin içinde ““EŞEK ÖNCEDEN İNSANMIŞ!” şeklinde linkler de gelecektir önümüze ki bunu zaten biliyorsunuz. Bazı çevreler için olmuyorsa dahi zorla çarpıtılabilecek ve böylece kullanılabilecek birinci kalite bir can simidi olsa da bu örneğim, benim esasen neyi kastettiğimi siz zaten anladınız. Öyle ya, en azından farklı amaçlara hizmet etmek yerine çalışmanıza odaklanmışız şurada! . Zaten bunun dışındakilerin size bir getirisi de yok.
Yeni çalışmanızda (yaparsanız) size başarılar dilerim ve onu görmek isterim.

Efes35 linke tıklar mısınız? :)
https://www.grafikerler.org/sohbet/25714-gunun-kahramanina-dair.html#post122182
 

cold

Üye
Kayıt
5 Ağustos 2009
Mesaj
47
Tepki
3
Öncelikle sayın Hakan Bey, ilginize teşşekür ediyorum ama birşey hissettim ve bu konudan rahatsızlık duyuyorum...
Ben çalışmalarının işi bilen insanlar için yorumlanması ve yönlendirmesi için bu sitede sürekli çalışma koymaya hatta https://www.grafikerler.org/grafiker-ve-egitim/13923-nasil-grafik-tasarimci-olurum.html konu başlığını açarak bişeyler öğrenmeye çalışan biriyim.

ve ilk kez bir yarışmaya bu kadar çok çalışmayı beğeni ve eleştiriye sunup acaba bir derece alırmıyım düşüncesiyle konu açıyorum ama çalışmamın yorumlanması gereken yerde, bir kelime hatası üzerine çalışmadan daha çok durulması ve -sanırım- site içerisinde olan bir çatışma,münkaşa'nın bu konu üzerinden dönmesidir.
Evet yorumlarınız var eleştirileriniz var yazınızda ama boşverin yazının nasıl olduğu bosverın o profilin sahibinnin tavır tutumunu burda yorumlara altın değerinde bakan bir üye var, onun için kazanç olarak eleştiriyi, yönlendirmeyi verin.

kesinlikle ne sizi ne de diğer profildeki insanı tanıyorum tamamen konuların dışında 3.tekilim

Saygılarımla.


@Hakan Dağdeviren
 
Yukarı Alt