emirgan2

Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
Fazla sade olmuş çalışmanız. Birşeyler daha katmalısınız. Ayrıca logo çalışması tabelaya uygulanırken farklılıklar olmuş. Logo nasılsa tüm uygulandığı yerlerde aynı olmalı.

Başarılar...
 

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
sade olması dana iyi gibi sanki:)tamam itiraf ediyorum tabeladaki mavi gökyüzünü ifade ediyor ve oradaki logoya bulut görüntüsü vermeyi düşündüm ama malesef ::::::(yapamadım. logonun tebeladaki duruşunu dediğiniz gibi değiştirdim teşekkür ederim
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Sadece logotype olarak güzel çalışma fakat tabelada yanına birkaç şey ekleyebilirsin. Örneğin damacana veya bi akarsu görüntüsü vs. Bunlar örnek tabii. Kendin daha farklı şeyler katabilirsin.
Gökyüzü görüntüsü vermek için ise kullandığın programa uygun olarak site içerisinde efekt vs. dersleri mevcut. Veya yüksek çözünürlüklü bir gökyüzü resmini arka plan olarak kullanabilirsin.
Ama nasıl yapılacağını öğrenmek ilerisi için daha tabii. Acele etmeden deneme yanılma yoluyla, örnekleri inceleyerek, hatalar yaparak çalışmaya devam. Sonuçta hepimiz sıfırdan öğrendik. Biraz pratikle eminim kolaylıkla yaparsın. Dersler bölümünü biraz incele istersen.
Başarılar.
 

semira

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2009
Mesaj
255
Tepki
145
freehand mx kullanıyorum seviyorumda ama şu photoşhop yok mu sevemedim onu kesip biçmekten başka bişey yapamıyorum:) freehand tekbaşına yeterlimi sizce?ayrıca teşekkür ederim yorumunuz için erkan bey
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@semira
Logo tasarımında ben genelde vektör tabanlı programlar tercih ediyorum ki öyle olmalı. Photoshop sadece bitmap tabanlı yani web sadece web üzerinde kullanılan logolar için kısmen uygun olabilir. Ama kurumsal bir çalışma için vektör tabanlı çalışmak gerek. Freehand, corel draw veya diğer vektör tabanlı programları deneyebilirsin.
 
Yukarı Alt