Emprime

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Merhaba arkadaşlar, Türkiyede yıllardır bir okulu olmayan ama, tekstilde önemli bir paya sahip olan Emprime desen baskısı konusunda, Desen negatif ve kalıp aşamalarında sizlerle tanışmak ve bilgilerimizi paylaşmak amacı ile bu başlığı açma gereği duydum. Desen tasarımlarınızı paylaşmak uygulamak ve her türlü bilgi paylaşımını buradan herkezle paylaşmayı doğru buluyorum.
 

Superturkishman

Emprime
Kayıt
24 Ağustos 2007
Mesaj
580
Tepki
5
boyle bir sektoru ve bu sektorde calisan desinator arkadaslarin birbirlerine yardimlari dokunacagindan dolayi konuyu acan admin arkadasima tesekkur ederim bende bir emprime desencisi olarak elimden geleni yapmaya hazirim kolay gele
 

yasobozo

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2007
Mesaj
2
Tepki
0
işte bu bunca söze rağmen ne bir açıklama ne bir çalışma ne bir örnek emprime baskı teknikleri sır gibi saklanıyor....malesef
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Merhaba arkadaşım hoş geldin. Bende tekstil emprime sektoründe çalışıyorum bütün çalışmaları bu başlık altında siz değerli kullanıcılarımıza sunacağız. "neden hala birşey yok" diyecek olursan Bu Kategoriyi daha yeni açtık. çalışmalarımız devam ediyor.
 

rublac

Üye
Kayıt
26 Ağustos 2007
Mesaj
1
Tepki
0
@yasobozo

merhaba! arkadaşlar günümüz dünyasında sır olarak kalabilecek bir bilginin olmadıgını düşünüyorum. sayın yasobozo bilmek istediklerinizi veya emprime ile ilgili ne aradıgınızı merak ettim dogrusu. ben bir emprimeci olarak size elimden geldigince yardım etmek isterim. aslında emprimeyle ilgili bilgi eksikligi var bu eksikligi kendi sitemizde gidermek için ugraşıyorum. saygılar.. (Reklam yapmak yasaktır..) yorum yaparsanız sevinirim.
 

cansu

Üye
Kayıt
4 Ekim 2007
Mesaj
11
Tepki
0
Arkadaşlar coreldraw da yaptığımız çizimlerimizin renk ayırımlarını ve negatif çıkışlarını printır dan alma ayarlarını bilen varsa ve bizimle paylaşırsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
 
Kayıt
5 Ekim 2007
Mesaj
224
Tepki
2
selam arkadaşlar.
neden her gelen kendi sitesinin reklamını yapıp gidiyor.
bu sitede neden kimse baskı çalışmalarını corel formatında göndermiyor..
daha öncede yazmıştık ama bakım sırasında silinmişti mesajlar.
biz yeni öğrenen kişilerin her bilgiye ihtiyacı var lütfen çalışmalarınızı bizimşle paylaşın..
ben corel kullanmayı çok bilmiyorum..freehand kullanıyorum ama önemli değil..baskının çalışmasını inceleyip mantığını görmek istiyorum.sonra programa eğilirim zaten.
LÜtfen artık paylaşacaksanız paylaşın.
sitelerinizin linkini verip gitmeyin.
sayın adminlerden de bunun yapılmasına izin verilmemesini rica ediyorum..yoksa bu sitede kimse bilgi paylaşmayacak.
Saygılar.
 
Yukarı Alt