Fizy.com Turkcell'e mi Satılıyor?

knightx

Üye
Kayıt
15 Eylül 2010
Mesaj
83
Tepki
0
Fizy.com telif hakları nedeniyle kapatılmıştı.Tekrar yayın hayatına dönmesi için telif haklarını ödemesi gereken Fizy’ye maddi destek Turkcell’den geldi.Turkcell ile el sıkışılırsa Fizy.com tekrar yayına devam edecek.



Online müzik dinleme servisi olan Fizy.com telif hakları nedeni ile BT tarafından kısa bir süre önce kapatılmıştı.Müyap ile telif hakları hakkında anlaşamayan Fizy.com telif haklarının ödenmesi ve servisin yeniden hayata dönmesi için Turkcell ile konuştuğu öğrenildi.Telif hakları için finansı bulunmayan Fizy’nin Turkcell ile yapacağı ortaklıktan sonra Turkcell’in yapacağı milyon dolarları aşan yatırımla sitenin tekrar aktif olacağı düşünülüyor.

Müyapla yaşanan finans durumunu çözecek olan Turkcell,Fizy’ye ortakmı olacak?,satın mı almış olacak? kesin bilgiler yok fakat Turkcell’in artık Fizy.com’da söz sahibi olacağı kesin.Zaten halihazırda Turkcell’inde müzik servisi olan Gncplay‘in bulunması Fizy’i nasıl etkileyecek ve Turkcell nasıl bir yol izleyecek hep beraber basın açıklamasını bekleyip göreceğiz.

Kaynak:Teknotime.net
 
Yukarı Alt