flashta yıllık yapmak

noxco

Üye
Kayıt
17 Temmuz 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Herkeze iyi günler flash ile güzel bir yıllık çalışması yapmak istiyorum yardım edebilcek fikir verebilcek arkdaşlar olursa sevinirim nası yapılcağı konusunda örnek araştırdım ama bulamadım sitede bir tane vardı fakat indirme hatası var indiremedim yardım etcek arkdaşlara şimdide teşekkürler..
 

Leif

Üye
Kayıt
30 Mayıs 2013
Mesaj
19
Tepki
0
Aslında flashta bu konuda cok yaratıcı seyler yapılabılır mesela kocaman bı arkaplan ustune resımlerı yazıları yerlestırıp tabı terslı duzlu olcak sekılde sonra sırayla yakınlasıp kısının resmını we yazısını gosterırsın sonra bır uzaklastırma anımasyonu tum resımler gorunur sonra donup baska bırının resmını we yazısını gosterırsın cok kolay we guzel olur.

Anımasyonları ındırmek ıcın chrome'un eklentısı war sothınk onu kullanarak rahatca ındırebılırsın. swf ıner yalnız bunu da yıne sothınk decompıler war onla decompıle edıp fla halıne getırebılırsın.

Ayrıca herkez değil o herkes şöyle dusun herkez dediğinde her-kez yani her defasında demek oluyor ama sen bundan bahsetmek ıstemıyorsun burdan kolayca cıkarabılırsın.

Saygılarımla
 
Yukarı Alt