GO! grafik tasarımcılar eğlence zamanı, yat gezisi

grafiturk

Üye
Kayıt
2 Haziran 2009
Mesaj
23
Tepki
0
GO!

Kavurucu yaz sıcağında 21 Haziran sabahı sizi dinlendiricek, eğlendiricek ve de unutulmayacak bir gün yaşamaya davet ediyoruz.
Beşiktaş İsekelesinden demir alacak tekne ile boğazda açık büfe kahvaltı kayfı ile güne başlıyoruz. Daha sonra Dj Ali! nin müziği eşliğinde Poyrazköy' e doğru ilerleyeceğiz. Harika bir öğle yemeğinin ardından güneş ve denizin tadını çıkaracağız.
Ayrıca size birkaç sürpizimiz de olucak ...


GO! ; Sektörlerdeki tasarım kökenli insanlara çeşitli kültürel etkinlikler, seminerler, programlı ders anlatımları, fotoğrafçılık hakkında bilgi ve fotoğraf gezileri, müze, sergi, tiyatro, workshoplarda kısmi program eğitimleri, kısacası tasarımcıya ait tüm etkinlikleri içeren resteratörden mimara, desinatörden web tasarımcısına kadar ortak payda sağlayan, bir çatı altında toplayan bir oluşumdur.Arada arkadaşlarınızında katılabileceği eğlence aktiviteleri olacaktır bu tür etkinliklere tüm arkadaşlarınızı bekleriz.
Etkinliklerimizle sizlerin tüm enerjinizi tüketmeyi umuyoruz


irtibat : omersenol.m@hotmail.com referans (Grafiturk)
 

grafiturk

Üye
Kayıt
2 Haziran 2009
Mesaj
23
Tepki
0
arkadaşlar özür dileyerek küçük bir ekleme yapacağım...

gezimizin şuanki ücreti 55 ytl... Ama biz bunu aşşağıya çekmeye çalşıyoruz...

küçük bir parantez.aramızda kalsın :)) sponsor olabilecek birilerini arıyoruz..kesin değil ama bulabilirsek ...ücret talep edilmeyecektir...
 

grafiturk

Üye
Kayıt
2 Haziran 2009
Mesaj
23
Tepki
0
Katılmak isteyen arkadaşlarımız LÜTFEN...en kısa sürede belirtilen mail adresine mesaj olarak tel. ve taleblerini bırakmaları rica olunur...nedeni bizde sayıya göre planlama yapacağımızdandır...
 
Yukarı Alt