Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması Sonuçları

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim çok güzel çalışmalar
Biz de bu tişörtlerden satın alabilecek miyiz ? :)
 

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
Evet arkadaşlar grafikerler.org baskılı t-shirtleri satın alabileceksiniz. T-shirt isteyen kullanıcılarımız, Ömer Bey'e özel mesaj atarak sipariş verebilir detayları yine kendisinden öğrenebilirler.
Teşekkürler.
 
Kayıt
8 Eylül 2008
Mesaj
2.540
Tepki
31
tebrikler arkadaşlar güzel bir konuydu ve herkes kendinden birşeyler kattı dereceye giren
arkadaşları tebrik ediyorum
 
Kayıt
10 Mart 2009
Mesaj
43
Tepki
5
Birinci olan çalışma gerçekten güzel.Tipografiden anlayan bir insan.Da diğer çalışmalar neye göre seçildi onu anlamış değilim:)Çok şaşırdım.Çünkü daha başka isimler bekliyordum.Çok daha güzel çalışmalar vardı ve daha iyi tasarımlar.PEA'nın ki dışında bence hiç birisi tasarım değil...Zaten bu siteye ilk girdiğim süreden beri genel olarak kişilerin beğenileri beni hep şaşırtıyor:)Bu arada Pea tebrik ederim.Diğer çalışmalarında güzeldi ben diğer t-shirtlerinide beğenmiştim...başarılarının devamını dilerim...
 

Abdullah Şahin

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
3 Nisan 2008
Mesaj
2.630
Tepki
89
@nergis kamer

Nergis Hanım,

Kişisel fikirlerinizi belirtmekte özgürsünüz. Yarışma jürisi olan kişiler bu meslekte kendilerini kanıtlamış insanlardır. Bu doğrultuda diğer çalışmaları değerlendirirken illa ki tipografik olup olmamasına bakmamışlardır. Belirli değerlendirme kriterlerine tabi tutmuşlardır. Nihayetinde dereceye girmişlerdir. Unutmamalısınız ki güzellik görecelidir. Yani kişiden kişiye değişir. Size göre PEA'nın ki dışında hiç birisi tasarım değil,güzel değil ama başka bir insana göre güzel olabilir. Ve güzel gelmiş ki dereceye girmiş.
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
@nergis kamer

Abdullah bey gerekli açıklamayı yapmış, ben de ek olarak şunu söyleyebilirim;

Bu bir yarışmadır, yarışmada jüri üyelerimiz gerekli incelemeleri yapmış ve sonuçlar bu şekilde ortaya çıkmıştır. Size biraz daha aydınlanabilmeniz için şunu söyleyebilirim, ilk beşe giren çalışmaların dışında kalan çalışmalar (bir kaç çalışma hariç) genel olarak hazır vektörler kullandığı için değerlendirmeye tabi tutulmamış ve orjinal çalışmalar derecelendirmeye girmiştir...
 
Kayıt
25 Haziran 2008
Mesaj
1.278
Tepki
4
Ben derecelendirmeyi beğendim. Diğer yarışmalarda beğenmedim kısımlar olmuştu ama dile getirmemiştim emek veren arkadaşlara ayıp olmasın diye.

Bu yarışma sonucu güzel ve az çok tahmin edilen çalışmalar seçilmiş.
 
Yukarı Alt