Grafikerler.org'u destekleyen üyelerimizin web siteleri

Ndesign

Üye
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
1.361
Tepki
51
Konu güzel fakat amacı ile çelişir duruma gelmiş, burada reklamı yapılacak üyenin en az 300-500 veya katları mesaja sahip olması gerekir veya paylaşım yapmış olması gerekir ayrıca üye siteleri diye bir bölüm olur üye orada dilediğince reklam yapar fakat dediğim gibi bir sınır olur sınırın üstündekiler bu hakkı elde eder dilediğince aksiyon gerçekleştirebilir :)
 

Emrah333

Üye
Kayıt
5 Temmuz 2013
Mesaj
1
Tepki
0
Kullanıcıların yedek parça alanında ki çekmiş olduğu en büyük sıkıntı istenilen yedek parçaya ulaşamamış olma sıkıntısıdır. Ancak burada ki temel etken de bu parçaları internet aracılığı ile değil mağazalarda aranmasından kaynaklanıyor. Eğer web sitemiz üzerine giriş yaparsanız dilediğiniz tüm oto yedek parçalarını anında bulabilir ve dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz.

Siz de aradığınız Toptan oto yedek parçalarını bulamayanlardan mısınız? Ya da aradığınız yedek parçayı bulup çok yüksek maliyetler ile getirtmeye katlananlardanmısınız? O halde web sitemiz ile birlikte artık tüm bu sorunların hepsi tarihe karışıyor. Tek yapmanız gereken sitemize giriş yapmak ve en uygun kategoriden istediğiniz yedek parçayı seçmek.

Yedek parçanızı seçtikten sonra diler tamamen güvenli sayfalarımız aracılığı ile alışverişlerinizi online şekilde sonlandırabilir dilerseniz de kapıda ödeme servisi ile birlikte alışverişlerinizin kapınızda sonlanmasını tercih edebilirsiniz. Siz de tüm yedek parçalara en uygun fiyatlarla en hızlı şekilde ulaşmak için hemen size birkaç tık kadar uzakta olan web sayfamıza ulaşın.
 
Kayıt
29 Nisan 2014
Mesaj
2
Tepki
0
Bildiğiniz gibi hızla gelişen teknoloji dünyasını tanımlamak için, Teknoloji diyerek geçemiyorsunuz çünkü sadece teknoloji hiyerarşisi altında bulunan kavramların isimlerini söylemek bile günlerinizi alabilir. Windows işletim sistemleri ve Bilgisayar donanımı ile ilgili kaliteli makaleler bulmak gerçekten zorlaşıyor, Son zamanlarda sıklıkla karşılaştığımız ve hatta hayatımızın bir parçası haline gelen android işletim sistemleri de artık cep telefonlarımıza kadar ulaştı ve bizlere gerçekten çok daha yakın. Tablet ve cep telefonlarında sıklıkla gördüğünüz android işletim sistemi birçok kolaylık sunarak yaşamımızı daha da kolaylaştırıyor. Her gün yaklaşık ortalama olarak 2 adet yeni akıllı telefon modeli üretilen günümüz teknolojisinde gerçekten güncel kalmak mümkün değil, Teknoloji severler her ne kadar takip etmeye çalışsa da hepsini birden gözlemlemek imkansız gibi. İşletim sistemleri, Cep telefonları, Güncel Teknoloji haberleri, Windows Hakkında Bilmeniz gerekenler, Apple ve IOS Teknolojileri ve onlarca kategoride yüzlerce yazı Forumdonanim’da.
 
Yukarı Alt