Hangi Programı Kullanmalıyım??

smhyprk

Üye
Kayıt
23 Eylül 2013
Mesaj
4
Tepki
0
inşaat mühendisiyim özgül hanım merak ettiğiniz için söylüyorum.Mühendisliğin kelime anlamını araştırmanızı tavsiye ederim.Size bir iş verirler mesleki bi iş bile omasa tam performasn beklerler başarısız olursanız kendinizi dışarıda bulabilirsiniz.Onlara göre birşeyi az yada çok bilmek yoktur ne isterseler vermek zorundasınız yapamam diye bir cümle kuramazsınız müh. etiğine uymadığını düşünürler.O yüzden durumum kritik anlıycağınız bilir kişilerin yol göstermesine ihtiyacım var o yüzden aranıza katıldım bu konuda cahilim tecrübesizm ama bu tarz yazılım ve işlere yatkınım altında kalkıcam inşallah sizinle desteğinizle artık olduğu kadar olmadığı kader diyorum.İnternetten psd uzantılı bir broşür arattım ama bulamadım bana hazır bir taslak lazım genelde örnek çalışmalar var ama jpeg,vs. formatında. dijitalini nerden bulabilirim bir link atabilirmisiniz?
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
Sayın smyhprk; mesleğinizi merak etmemin sebebi, yapacağınız işteki (katalog) yeterlilik sebebi idi. Burada katalog diyor olabilirsiniz fakat yapmak istediğiniz bir broşür de olabilir. Bu durumda sadece vektör tabanlı bir program bile işinizi görebilir. Bu işi bilmeden yapılan yüzlerce tasarım faciasını gördükçe, bunlara bir benzeri eklenmemesi için size arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmış. Fakat anlatılanlar 3-5 günde olabilecek işler değil, uzun bir süreci kapsıyor. Anlatmak istediğimi anatamamışım anlaşılan, bu alanda ilerlemek istemiyorsanız ya da sadece ihtiyaç doğrultusunda işler çıkarabilecek kadar ilerlemek istiyorum diyorsanız, burada reklama girebilir endişesi ile özel mesajla bulduğum birkaç linki attım size.

Süreniz dolmadan bu işin içinden çıkabilmenizi diliyorum.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
İnşaat Mühendisine katalog yaptırmak.


 

Emre Şerim

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
20 Ekim 2008
Mesaj
257
Tepki
14
yakın zamanda bize de bina yaptırırsalar hiç şaşırmam. çivisi çıktı bu işin.
 

AcquA

Üye
Kayıt
7 Aralık 2011
Mesaj
35
Tepki
2
Mühendis:

İnsanların her türlü ihtiyacını karşılamaya dayalı yol, köprü, bina gibi bayındırlık; tarım beslenme gibi gıda; fizik, kimya, biyoloji, elektrik, elektronik gibi fen; uçak, otomobil, motor, iş makineleri gibi teknik ve sosyal alanlarda uzmanlaşmış, belli bir eğitim görmüş kimse.
Anlamı buymuş, valla TDK yalancısıyım.

O değil de mühendis siniz ama işe photoshop biliyorum diye giriyorsunuz, bence siz gidin direk photoshopla katalog yapılmaz diyin kurtulun bu işten.


 
Yukarı Alt