Herkes için online matbaacılık… Dünyanın En İyi Online Organize Matbaası

Kayıt
22 Ekim 2012
Mesaj
1
Tepki
0
Ajanslara ve Matbaalara Özel Dünyanın En İyi Online Organize Matbaası www.onlinematbaacilik.com hizmetinizde…


Ajanslara ve matbaalara özel, Dünyanın En İyi Online Organize Matbaası onlinematbaacilik.com artık hizmetinizde. Onlinematbaacılık.com u kendi kategorisinde DÜNYANIN EN İYİSİ yapan unsur, kendi hazır çalışmalarınızı (cdr,psd,ai,indd,fh9,fh*,pdf,rar,zip,png,jpeg) gönderip sipariş verebileceğiniz gibi, 100% Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ®Tasarım Editör Programı* ile dünyanın her yerinden internet bağlantısı olan her bilgisayarda PC – Macintosh farkı gözetmeksizin, herhangi bir tasarım programına (Freehand, Photoshop, Corel vb.) ihtiyaç duymadan ister sıfırdan, isterseniz binlerce ÜCRETSİZ hazır şablondan dilediğinizi seçerek tasarım yapabilir, yaptığınız tasarımları kaydederek, program içerisinde yeniden kullanılmak üzere arşivleyebilir, kategori resimleri menüsünde yer alan KİŞİSEL GALERİ bölümünde bilgisayarınızdan yüklediğiniz dosyalara yeniden ulaşabilirsiniz.


Bütün bunları koltuğunuzdan kalkamadan yaparken, Online Tasarım Editör Programımızda* yaptığınızı tasarımlarınızın siparişini verebilirsiniz. www.onlinematbaacilik.com da verdiğiniz siparişleriniz Matbaacılık sektöründe 15 yılı aşkın süredir hizmet veren Karmen matb.san.tic.ltd.şti tecrübesi, güvenilirliği ve son teknoloji ürünü makine parkı ile KENDİ TESİSLERİMİZDE en yüksek baskı kalitesinde üretilir ve zamanında teslim edilir.


® Tasarım Editör Pogramı karma grafik ve ajans hizmet San. Tic.Ltd.Şti. tarafından Karmen Matbaacılık San. Tic. Ltd. Şti ‘ ne özel olarak üretilmiştir.
 
Yukarı Alt