Internet Explorer 9 İndir - Tarayıcı

Kayıt
4 Ekim 2011
Mesaj
127
Tepki
2
Internet Explorer 9 sahibi olmak için 9 neden


Internet Explorer 9, Windows için en iyi web deneyimini sunar. İşte bugün edinmek için en iyi sebepler.

Her açıdan hızlı — donanım ivmeli metin, görüntü ve grafik performansı hızlandırır ve web sitelerini bilgisayarınızda yüklü programlara benzer kılar.

Düzenli ve basitleştirilmiş tasarım — size gereken temel denetimleri sağlar ve odak noktasına web sitelerinizi koyar.

Sık kullandığınız sitelere tek tıklatmayla erişim — Sabitlenmiş Siteler özelliğiyle, sık kullandığınız sitelere önce tarayıcınızı açmak zorunda kalmadan doğrudan Windows görev çubuğundan ulaşabilirsiniz.

Birleşik arama ve adres çubuğu — aynı konumdan ister bir web adresine gidin isterseniz arama başlatın.

Yeniden tasarlanan Yeni Sekme sayfası — artık en sık ziyaret ettiğiniz sitelere hızlı erişim sağlayabilir, kapalı sekmelerinizi veya son gözatma oturumunuzu yeniden açabilir ya da InPrivate Gözatma oturumunu başlatabilirsiniz.

Windows 7 ile tümleştirme — Yaslama, Sabitlenmiş Siteler, Hızlı Listeler ve küçük resim önizlemesi denetimleri ile, Internet Explorer 9 ve Windows 7, Windows'daki en iyi web deneyimini size sunar.

İyileştirilmiş eklenti yönetimi — Eklenti Performansı Danışmanı bir eklentinin tarayıcıyı yavaşlatıp yavaşlatmadığını belirtir ve eklentiyi devre dışı bırakmanıza veya kaldırmanıza olanak tanır, böylece tarayıcınızın hep hızlı olmasını sağlamanıza yardımcı olur.

Gizliliğinizi denetlemenize yardımcı olur — İzlenme Koruması, bilgilerinizi gizli tutmak amacıyla, tarayıcının bazı web siteleriyle iletişimini sınırlandırmayı sağlar.

Yüklemelerinizi düzenli tutar — Yükleme Yöneticisi, Internet'ten yüklediğiniz dosyaların güncel bir listesini tutar, kötü amaçlı olabilecek bir dosyayla karşılaşıldığında bunu size bildirir ve yüklemeyi durdurup yeniden başlatmanıza olanak sağlar.

İndirmek İçin Tıklayın!

Alıntı: Microsoft.Com
 
Yukarı Alt