*** iş ilanı ***

vonwien

Üye
Kayıt
15 Haziran 2009
Mesaj
3
Tepki
0
Merhabalar, 3 yıldır Orta Anadolu'da hizmet veren bir firmanın yöneticisiyim. Kurumsal cümlelerden mümkün olduğunca uzak duracağım ve aradığımız çalışma arkadaşlarının özelliklerini belirteceğim. Öncelikle belirtmeliyim ki birçok ajansta ve firmada çalışan birisi olarak yaşanan ortak sıkıntıları iyi bilmekteyim. Bu yüzden fedakarlığın asla tek taraflı olamayacağının ve her emeğin bir maddi karşılığı olduğunun farkındayım. Fakat takdir edersiniz ki grafik tasarım dünyasında "grafikerim?" diye kendini adlandıran ve gerçekten konusunda uzman kişilerin ekmeğine saygısızlık ederek taş koyan bireylerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bu yüzden başvurularınızda portfolyonuzu yollamanızı rica ediyorum.

Çalışma arkadaşlarımızda aradığımız teknik özelliklere geçmeden önce bir kaç noktaya temas etmeliyim. Öncelikle ihtiyacımız olan şey tam olarak standart üstü çizgilere sahip, tipografi ve renkler konusunda uzman kişiler. Şimdiye kadar freelance ve tam zamanlı olarak çok arkadaşla çalıştık, fakat insanların kendilerini tanımadığını gördük. Bu yüzden freelance başvuruları çok fazla tercih etmiyoruz.

Teknik özelliklere gelince; bize hem web tasarımcı hem masaüstü yayıncılık çözümleri üreten, aynı zamanda 3d modelleme yapabilen, aynı zamanda prodüksiyon işinden anlayan, tabi bunları yaparken aynı zamanda yemek ve çay servisi yapabilen arkadaşlar arıyoruz gibi yaklaşımlardan çok ama çooooooooooookkk uzağız.

İhtiyacımız olan şey tasarım noktasında (özellikle masaüstü yayıncılık ve basılı materyaller) çözüm üretebilecek kişlier.

Hizmet verilecek il şu anda Kırşehir dir. Şu anda diyorum çünkü 2 ay sonra Ankara da da boy göstermeyi planlıyoruz. Kalacak yer (İş yerimiz home Office'tir, yatak odası elbise dolabı, banyo, wc ve mutfağı mevcuttur.), sigorta ve yemek masraflarının tamamı tarafımızdan karşılanacaktır. Kırşehir Büyük şehir olmadığı için masrafınızda olmayacaktır zaten. Kırşehir i tercih edenlerin çoğu zaten birikim amaçlı kalır bu şehir de. Kısacası çalışma ortamı ve çevre açısından gayet güzel bir fiziksel ortama sahibiz.

Maaşa gelince, ilk ay kim olursa olsun 500 TL, eğer ilk aydan sonra devam ediyorsanız bilinki aradığımız kişi sizsiniz ve maaş çalışma performanısınıza göre 2500 TL ye kadar çıkar. Ayrıca ilk aydan sonra belirleyeceğimiz maaşa göre ilk ay dan kalan farkıda öderiz size. Yani örneğin maaşınızı 1500 tl olarak belirledik diyelim, ilk aydan 1000 tl alacaklısınız demektir. Peki neden böyle bir sistem belirledik? Her iki tarafında mağdur olmaması için bu çözümün en uygun çözüm olduğuna inanıyoruz.

Bir ilki gerçekleştirelim ve isteyenlere daha önce çalıştığımız kişilerin bilgilerini yollayalım, nasıl bir çalışma sistemimiz var, arayıp kendilerinden öğrenin.

Lütfen başvurularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanın ve lütfen başlık kısmına "BAŞVURU" yazınız.

İletişim bilgileri:
E-mail ile başvuru için :basvuru@medyatic.com
Sms ile başvuru için : +90 541 557 61 81

Saygılarımla...
Gökhan AYDEMİR
Medyatic Reklamcılık Danışmanlık & Organizasyon Hizmetleri Ltd.Şti.

Not: Portfolyonuzda size ait olmayan çalışmaların tespit edilmesi durumunda yasal sorumluluk şahsınıza aittir.
 
Kayıt
12 Aralık 2010
Mesaj
374
Tepki
5
ilk ay 500'ü kabul edecek olan bu dengi profesyonel arkadaş bulabileceğinize çokta imkan olduğunu düşünmesem bile yinede değerlendirmek isteyen arkadaşlar için güzel bir fırsat olabilir
hayırlısı olsun diyelim
 

vonwien

Üye
Kayıt
15 Haziran 2009
Mesaj
3
Tepki
0
@FMMD

İlk ay 500 TL ye profesyonel birisini aramıyoruz. Lütfen mesajın tamamını okuyunuz.
 

xfreeboys

Üye
Kayıt
11 Mart 2010
Mesaj
12
Tepki
0
Bu şartlar istanbul için geçerli olsaydı sansınızın yüksek olduğunu söyleyebilirdim. Kırşehir biraz zor gibi...
 

vonwien

Üye
Kayıt
15 Haziran 2009
Mesaj
3
Tepki
0
@xfreeboys

Bir işveren olarak meslektaşlarımın bir kısmının neden bu kadar köleleştirme zihniyetine sahip olduklarına anlam veremiyorum. Sonuçta ben Kırşehir gibi bir yerde kaliteli hizmetle para kazanabiliyorsam, ulusal firmaların merkezi olan İstanbul da kat kat daha fazlasının kazanılması gerekiyor diye düşünüyorum. Her ne kadar maliyet artsa bile...
 

eckogila

Üye
Kayıt
1 Kasım 2009
Mesaj
4
Tepki
0
siz bu işi dışarıdan bir ajansa verin en iyisi aradaki komisyonunuzu da aylık kesilen faturadan talep edin en mantıklısı bu gibi.
 
Kayıt
11 Ağustos 2011
Mesaj
3
Tepki
0
Universiteden mezun olalı bir kaç ay oluyor ama iş bulma konusunda sıkıntı çekiyordum.İş arıyorumdum sadece kullanımı kolay birtane kariyer portalı gördum www.isbulurum .com diye .ilan bıraktıgım zaman benımle ılgılı sektörlerı takıp et diye bi kısım yapmıslar o sektörde iş ilanı oldumu bana mail olarak geliyordu çok hoşuma gitti benım.Sizede tavsiye ederim.
 
Yukarı Alt