İşte Beklenen Grafikerler Org Photoshop Eğitim Setlerimiz Yaklaşık 1.5GB Ücretsiz!

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
Merhabalar değerli Grafikerler.org üyeleri;

Daha önce duyurular bölümünde bahsettiğimiz gün geldi ve artık bu HİÇBİR YERDE BULUNMAYAN dersleri "İlk Kez Burada" siz değerli üyelerimize sunuyoruz.
Yanlış okumadınız Eğitim setleri dedik. Çünkü 1 tane değil, ardı ardına tam 3 adet.
Toplam 1,5 GB. Bu eğitim setlerimiz bildiğiniz üzere tamamen ücretsiz olarak sizlerin kullanımına sunulmuştur.

Derslerimizde hiçbir dersten alıntı, çalıntı bilgiler olmamakla beraber içerisindeki fikirler de tamamen bizim eğitimcimize aittir.
Her zaman değindiğimiz gibi, bizim bir amacımız vardı, hiçbir yerde olmayanı, hiçbir yerde verilmeyeni vermek. Artık o yarım yamalak, ne olduğu belli olmayan, yarı İngilizce yarı Türkçe dersleri bir kenara bırakın ve Photoshop'u "Grafikerler.org Photoshop Eğitim Setleri"mizden öğrenin.

Evet bu kadar iddialıyız!.. Bütün eğitim setlerini indirip ciddi anlamda dersleri izleyip uygulayan her kim olursa olsun isterse Photoshop'a yeni başlamış olsun, Photoshop'u çabucak kavrayacak, mantığını anlayacak, Sayın Hakan Dağdeviren'in de dediği gibi Photoshop'un dilini çözecektir.

Eğitim setlerini bir editör gözüyle ilk inceleyenlerden biri olarak derim ki; Bu Eğitim Setlerini Mutlaka Temin Ediniz. Başka bir yerde bulamayacağınız kesin.
İçerisindeki teknikler, yöntemler, izlenen yollar, yapılan uygulamalar ve püf noktaları asla kaçırılmamalı. Photoshop�da dereceniz ne olursa olsun yine de size faydalı olacak bilgilerle dolu.
Lafı fazla uzatmayacağım.

Ben, bu projede emeği geçen ders anlatım ve sunum için başta Hakan Dağdeviren'e, proje sahibi Admin, Ömer Yıldız'a şimdiden Grafikerler.org ailesi ve üyeleri adına teşekkür ediyorum. Bu eğitim setleri umarım yeni derslerin devamına vesile olur.

Eğitim Setlerimiz hakkında görüş ve fikirlerinizi bu başlık altında uygun bir dille uygun bir şekilde yazabilirsiniz. Gerek Hakan Dağdeviren, gerek diğer arkadaşlar vakitleri elverdiğince size yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Ben şimdi bana gelen bilgiler doğrultusunda eğitim setlerini yayınlıyorum.
Faydalı Olsun...

Alper D.Y

LİNKLERİN HEPSİ SAĞLAM VE ÇALIŞIYOR RAPİDSHARE FREE KULLANICISIYSANIZ LÜTFEN "LİNKLER KIRIK" ŞEKLİNDE MESAJ YAZMAYINIZ.... BEKLEYİP TEKRAR DENEYİN.
 

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
EĞİTİM SETİ:2
Artistik Etiketler|Kaliteli Tekniklerle Etüdler
Format: Quicktime
Unrar: 281MB
Açıklama: 5Bölüm


Tıkla İndir
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Grafikerler.org Photoshop Eğitim Setleri'nden yararlanacak olan tüm arkadaşlara faydalı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tebriklerimi sunuyorum. Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle. Allah daim etsin...
 

*F.BEKGÖZ*

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
393
Tepki
7
Çok büyük bir emek harcanmış olmalı,uzun zamandır bekliyorduk bu dersleri.Teşekkürler Hakan Bey...Ellerinize,emeğinize,beyninize sağlık...
Hazırlayan ve sunan herkese teşekkürler....:)
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Setleri büyük bir sabırla hazırlayan, düzenleyen ve bizlere sunan Sayın [MENTION=11546]Hakan Dağdeviren[/MENTION]'e sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Photoshopu bilen, bilmeyen bütün üyelerimizin indirip izlemesini tavsiye ederim.

Ömer Yıldız.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Fikir bildiren herkese çok teşekkürlerimi sunar , setleri herkesin mutlaka indirmesini tavsiye eder,eğitim setlerinin herkese faydalı olmasını dilerim...
 

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
31 Mart 2009
Mesaj
714
Tepki
7
Sayın Hakan Dağdeviren paylaşımcı kişiliğiniz ve emeğiniz için tebrik ediyor ve çok teşekkür ediyorum. Sağolun, varolun :)
 
Kayıt
28 Ağustos 2008
Mesaj
137
Tepki
5
bu çok güzel düşünceniz ve bunu paylaştığınız için çok teşekkür ederiz Hakan bey
elinize, emeğinize sağlık.
 
Yukarı Alt