Kadıköyde devren satılık web yazılım firmasından hosting ve ürün devri

Kayıt
18 Eylül 2012
Mesaj
3
Tepki
0
ARKADAŞLAR GELİŞTİRMİŞ OLDUĞUMUZ KAMU KURULUŞLARI İLE İLGİLİ YAZILIMLARIMIZI BİR ÇOK KAMU KURULUŞUNA SATTIK VE ARTIK TAMAMI İLE KAMU KURULUŞLARI İLE ÇALIŞMAYA BAŞLADIK VE ÖZEL FİRMALARIN İŞLERİNİ YAPMAMAYA KARAR VERDİK. BU BAĞLAMDA ELİMİZDE BULUNAN TÜM ŞİRKETLERİN HOSTİNG HİZMETLERİNİ VE ÜRÜNLERİ DEVRETMEYE KARAR VERDİK.
ürünler komple çalışmalardır. Sadece bi kaç değişiklikle satışı gerçekleştirilebilir durumdadır. Yazılımların toplam piyasa değeri 65.000 tl civarındadır. Bir daha extra çalışma yapmanıza gerek yoktur. Sadece paketleri satarak ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Gelelim hosting gelirlerine ; senelik toplam 11.500 TL HOSTİNG GELİRİ VARDIR. BU SİTELERİN BARINDIRMASI SERVER MALİYETİ İSE YILLIK 2500 TL DİR. AYRICA BU SİTELERİN ALAN ADLARI VARDIR BURDANDA DİLERSENİZ GELİR ELDE EDEBİLİRSİNİZ.

İLGİNEN ARKADAŞLAR GELİP YERİ ÜRÜNLERİ VE MERAK ETTİĞİ HERŞEYİ ÖĞRENEBİLİR. YAPACAĞINIZ YATIRIMI 2 AYDA ÇIKARTIRSINIZ. SADECE URUN SATIN YETER. FİRMAMIZIN 3 ADET WEB SİTESİ VARDIR. AKDENİZ İNTERNET.COM, WEB DEFTERİ.NET VE WEBTASARİMWEB.COM DİR. BURDANDA İNCELEMELERDE BULUNABİLİRSİNİZ.

İstediğim fiyat 15.500 tl dir. nasıl çalıştığımızı ve diğer şartların ne olduğunu size anlatayım.
www.webtasarimweb.com adresine gidin fiyatlar ve ürünler bölümünde sektörel olarak ürünleri görebilirsiniz.bu alanda hem urun fiyatlarını hemde urunleri inceleyebilirsiniz.ürünlerin piyasa fiyatı 65.000 tl civarıdır. bu en alt taban fiyatıdır. burdaki çalışmaların hiç biri template değildir. hepsi dinamiktir. sizinde bildiğiniz gibi tasarım ve yazılım yapmak zor bir iştir. Müşteriye tasarımı beğendirmeye çalılşırsınız beğenmedi bir daha sonra diğer ayrıntılar derken 1 ayı bulmuş olur bir çalışma. bizim burdaki çalışma şeklimiz müşteri o bölümdeki tasarımlardan ve firma yapısına uygun olan ürünlerden birini seçerek (ki burda renk yada birkaç değişiklik isteyebiliyor ) ürünü hemen müşteriye aynı gün teslim etmek ve tahsilatı yapmaktır. bu sayede zahmetsiz bir biçimde işimizi tamamlamış oluyoruz.müşteride ürünlere bakarak kendi bütçesine uygun ürünü alıncada göreceli olan yazılım fiyatlandırma sorunuda ortadan kalkıyor.ayrıca burda bulunan ürün haricindede diğer ürünlerimizde mevcuttur. bu günlerde trend olan ürün yeni ttk için yaptığımız webdefteri üründür.web sitesi olan şirketlerede bu sayede ürün satmış oluyoruz.bunla ilgili bilgiyide sitenin içerisinide bulabilirsiniz.
tüm ürünler bize aittir.windows 2003 win master xeon 5500 sunucumuz vardır.sunucu web sahibi data centerdadır. sunucu kiralıktır ve aylık ödemesi 200 tl dir. butun barındırmalar bu sunucuda gerçekleşmektedir.ayrı ayrı hosting paketleri alıp kullanmıyoruz.
öncelikle alan adlarını sıralayım hangi tescil firmasında ne kadar alan adımız var sonra ise hostingi yazıcam .
natro toplam 47 domain var bunların 8 bize ait
nic.tr toplam 20 domain
İSİM TESCİL.COM toplam 36 domain 7 siz bize ait
serverde toplam 221 kayıtlı hosting alanı vardır.
bunlardan 60 yakını bize ait ve risk içeren müşterilerdir. yani şirket olmayan yenileme yapmayabilecek olan kategori.
geriye 161 kayıtlı sadık firma var.bu firmalardan bir çoğu alanında buyuk firmalardır. bu 161 domainden 32 si sadece bir şirkete aittir. tek ürünlük satış siteleri vardır. bu firmadan ödemeleri aylık olarak alırız. ayda 70 tl ücret öderler.
ürünlerin tamamını tüm kodları ile beraber alacaksınız herhangi bir kapalı kod asla olmayacak.
ürünlerden sadece emlak paketi 1 ve e-ticaret paketi 1 bize ait çalışmalar değildir.diğer hepsi bize ait çalışmalardır.o ürünleri hazır script olarak satın aldık. bunlar haricinde bu görüşmenin yüz yüze olmasında fayda vardır. firmaları urunleri inceleyebilirsiniz hatta tel bile açabilirsiniz butun firmalara tek tek . açmanızda isterim açıkcası bir çoğu çok samimi olduğum insanlardır. zaten kısmet olur anlaşırsak hiç bir müşteriyi mağdur etmemeniz için yapacağımız devir sözleşmesinde bunlarıda yazıcaz. bugüne kadar dürüst çalışmadan taviz vermedim. Herşey gider onurunuz sizle kalır etik kurallar çok önemlidir.
size cebimi yazayım 0506 258 53 72 mail : tarikdonmez@gmail.com
diğer bir çok ayrıntıyıda birebir konuşarak anlatırım . hayırlısı olsun iyi çalışmalar diliyorum
 
Yukarı Alt