Kalp [Foto Manipulasyon]

Kayıt
31 Ocak 2009
Mesaj
7
Tepki
0
memleketten geldim pasımı atmak için yaptım sizelere sunuyorum :)

 

Şener CANÖZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
2 Nisan 2009
Mesaj
2.954
Tepki
1.573
Vay harika olmuş kaburga da gözükseydi kırılmış hali ile, ve dışa doğru sarkmış deri et parçası falan.

Eline sağlık...

Eklemek istedim,
gömleğin mavi tonunda olsaydı birde söktüğün kalbini kimin için söktüysen meydan okurcasına ona sunuyormuş gibi tutsaydın nasıl olurdu ?

Gerçekten güzel bişey çıkıyo ortaya...
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Hoş geldiniz;
Çalışma bir yana, msn adresini koca puntoyla çalışma üzerinde görünce birden hangi forumda geziyorum diye baktım, freelance iş arayanlar bölümünde değilmişim.
Çalışmanın üzerinde işi ne onu anlamadım işte.
 
Kayıt
31 Ocak 2009
Mesaj
7
Tepki
0
@Hakan Dağdeviren

yazı güzel olmuş mu kardeşim bari onu da yanıtlasaydın ?
helal olsun size başka bişey demiyorum, ben neyi koydum siz neye bakmışsınız, email i oraya niye yazdığımı çoğu kişi anladı da ve biliyoda bişey demelerine lüzum kalmıyo...
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
İlginç bir çalışma... Fakat göğüs kısmındaki et parçası "T-Bone Steak" değil de olması gerektiği gibi akciğer ve kaburga falan olsaydı amacına ulaşmış bir çalışma olurdu.
 

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
20 Haziran 2008
Mesaj
3.382
Tepki
716
Merhaba arkadaşım, helallik bir durum yok aslında.
Daha önce farklı forumlarda çalışmalarınıza farklı yorumlar almış olabilirsiniz, belki ruhunuzu okşayan yorumlar da aldınız, ben bilemem, yani sizi tanımayanlar bilemez, bu bir öğrenimdir bir bakıma, edinimdir, bireyin olduğu ortamın kültürü ne ise o birey de aynı kültürde yetişir, bu mütabık.
Olaya genel manada bakarsak, buradaki arkadaşlarımızın çoğu gerçek grafiker, forumumuz dandik grafik bilgileri yayınlayan köşebaşı forumlarından değil, biliyorsunuzdur zaten bunu, dolayısıyla burada çalışmalarınızı yayınlayıp yorum istediğiniz vakit, çalışmanız diğer forumlardaki insanların algısından farklı algılanır, yani çalışmanız bu forumda CİDDİYE alınır, çalışmaya o niyet ile bakılır, dolayısıyla çalışmaya yapılacak yorum da ciddiye alınır, çünkü en başta çalışmayı yayınlayan insan CİDDİYE alınır. Aslında bu bir zincir gördüğünüz gibi, kaynağı CİDDİYET olan bir zincir. Bu ciddiyet de bizim forumumuzun edinimidir,kültürüdür.

Buyara bir görsel eklediniz, ben açtım baktım, emek edip bir şeyler yapmışsınız, iyi ya da kötü.
Belki yorumlarımıza da ihtiyacınız yoktur ama tüm bunlar şu an yaptığınız hatayı size bildirmememin önüne geçemiyor. Zira şahsen ben bu forumda bildiklerimi insanlara yazmak için, bilmediklerimi insanlardan öğrenmek için, bir de hataları sahiplerine ikaz etmek için varım. Doğanın gereğidir hatayı sahibine ihbar etmek. Ben de bu tabii güdüyle davrandım, hata yapılmıştı,yazdım.
Ben hatayı tamamen forumun bilincindeki maksad ile dile getirdim, başka bir amacım olmadı.

Çalışmanız üzerinde Ad Soyad ve akabindeki msn adresi "Çalışmanızı Kirletmiş" arkadaşım, bu gün yapılabilecek en büyük hatadır bu bana göre ve muhtemelen çoğu insana göre, imzanın hatta iletişim adresinin çalışma üzerinde kullanımı hakkında da bir kültür vardır ve kültür olmazsa insan olmaz, her insan makul olan kültürü bekler, şu an sizden çalışmanıza istinaden beklenildiği gibi.

Sözün özü güzel arkadaşım, ileride bir gün herhangi bir yerde çalışmanızın eleştrilmesini isterseniz, onu şu an varolan üzerlerindeki görüntü kirliliğinden arındırmanız her halukarda sizden daha beklenen olacak. Çünkü görsele daha bakar bakmaz göze ilk çarpan hatadır onlar.
Yeni çalışmalarınızı görmek ümidiyle.
 
Yukarı Alt