Kartvizit tasarımı yardım

merkez46

Üye
Kayıt
16 Ağustos 2010
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar sizden özel bi ricam olabilirmi bi kartvizit yaptırmak istiyorum siyah beyaz iki renk veya 3 renkli tam bilmiyorum ama curcunalı bir şeyler istemiyorum çok sade bi kartvizit ama bakınca aha bu dedirtmeli daha önceden benzer yaptığınız çalışmalardan bana örnek gösterebilirmisiniz ben web tasarım işi yapıyorum.bununla ilgili çalışmalarınızdan linkler verebilirmisiniz

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

BİDE BEN FORUMDA HİC BİR RESMİ GÖREMİYORUM NEDENİ NEDİR ?
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Forum içerisinde "Kartvizit tasarım örnekleri, genel kartvizit şablonları vs" konuları mevcut. Arama butonundan dilediğiniz konuya ulaşabilirsiniz.
Görselleri görememe olayına gelince sanırım tarayıcınızdan kaynaklanan bir sorun.
İyi forumlar.
 

merkez46

Üye
Kayıt
16 Ağustos 2010
Mesaj
2
Tepki
0
Çok teşekkür ederim yardımların için Hasan ben biraz bakınayım foruma sonra tekrar tasarımda destek isterim
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
eğer bakınca "kartvizit bu" dedirtecek bir kartvizit istiyorsanız kartvizitin tasarımının yanında malzemesi ve basım teknikleri de bir o kadar önemli. Şayet kartvizitiniz için ayırdığınız bütçe uygun ise "pvc" yada özel tasarım kartvizitlere de göz atın, araştırın derim metal yada şeffaf pvc gibi alternatifler düşünülebilir yada daha düşük maliyetli seçenekkler istiyorsanız özel kesim yada oval kesim kartvizitler üzerine kısmi lak yada varak yaldız uygulatabilirsiniz. ve mat selefon kartınızı her zaman daha ciddi, ele alındığında fark oluşturacak bir katrvizit haline getirir. bunu da ekleyeyim.

Birkaç örnek ;





 
Yukarı Alt