kazanamıyacağımı bilerek yayınlıyorum:))

idris gümüş

Bronz Üye
Bronz Üye
Kayıt
14 Mart 2010
Mesaj
401
Tepki
5
selam. Büşra GİRİTOĞLU Hanıma Katılıyorum Emek Vermişsiniz Elinize Sağlık.
 

Burh4n

Üye
Kayıt
4 Nisan 2010
Mesaj
56
Tepki
0
çalışma gerçekten çok güzel fakat bi giyim ürününde olurmu derseniz bence olmaz .
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Sayın ekinoks76 bence öncelikle kendinize özgüveninizi sağlamalısınız, işe kazanamayacağımı bilerek diye başlarsanız o işte zaten baştan zevk almazsınız, kendiniz dahi tatmin olamazsınız. Üzerine giderek farklı denemeler yaparak devam etmelisiniz, göreceksiniz emek vererek hazırlanmış çok güzel çalışmalar çıkacaktır ortaya...
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Ne demek ''kazanamıyacağımı bilerek yayınlıyorum''
Siz aklınızdan geçen tasarımın ne kadar güzel olduğunun farkında değilmisiniz.. Sadece görseller yetersiz kalmış, tişört için uygun olmamış.. Bence bunu geliştirin. Çok güzel bir çalışma çıkacağına eminim.. :)
 

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
Yorumlarınız için tşkler ve emeğe saygı duyduğunuz için ayrıca tşkler arkadaşlar:))
 

ekinoks76

Üye
Kayıt
5 Kasım 2009
Mesaj
318
Tepki
4
@Fulyam

Canım yaa çok yakışır inan
bu çizimdeki ünlü ressam frida; meksikalı ressam hayatı çok ilginç gelmişti bana çocuk felci geçiriyor iyileşiyor sonra araba kazası geçiyor felç bir dizi ameliyat vs.. ama yılmıyor yatağında bedenini hissetmese bile sürekli çiizm yapıyor sağlığı gitsede çiizm yapmaktan asla vazgeçmiyor sonunda resim sergisi açıyor dr yatağından çıkamassın dediği halde yatağını taşıtıp sergisine gidiyor son günlerinde bile resim yapıyor:)) onu çizmek istedim bende bir tşört için fazla belki ama anlamlı grafikerler sanatçılar çizimle uğraşanlar için:))
Benimde umutsuzca kazanamıcağımı bildiğim halde dememdeki sebep kendime güvensizliğimden asla değil kadir kıymet bilimezlik var hunharca eleştirip gece sabahlara kadar (belfıtığı olan bir insan olarak epey zorluyor oturmak sürekli ve bitirmedende asla kalkmam) sonra biri çıkıyor dereceye girmek şöyle dursun bikaç cümleyle buruşturup atıyor çöpe emeğini çizimini ,bunların etkisyle atılmış bir başlık işte:))
emeğe saygısı olan emek veren insandır anca bunlar anlar insanı bence :))
 

Fulyam

Üye
Kayıt
18 Eylül 2008
Mesaj
1.262
Tepki
16
gerçekten çok ilginçmiş ekinoks.... azim ..sevgi.. tutku... insanı hayata bağlayacak o kadar çok şey var ki... ne olursa olsun.....
 
Yukarı Alt