kendi kartım

Lyonnais

Üye
Kayıt
15 Ekim 2010
Mesaj
11
Tepki
0
Bence başarılı fakat, kartın arka kısmındaki şeritte beyaz olsa sanki daha şık olacak gibi...
 

user9

Grafiker
Kayıt
9 Eylül 2009
Mesaj
0
Tepki
80
@kutsi_86

kartın arkasındaki turuncu şeritden ziyade, kartın arkasında neden fotoğraf makinesinin merceği ne alaka kel alaka durmuş. onun yerine logonun sade ve şık sunumu daha mantıklı olmakla birlikte, oluşturulmak istenen markanın pekiştirilmesini sağlardı. mail adresinin her iki yüzde tekrarının elzem olmadığını düşünüyorum, böylece o göze batan turuncu şerit handikapından kurtulmuş olursunuz. ayrıca ön yüzde fonda pikseller varken arka tarafta zemine tipografi uygulamışsınız. kurumsal bir katalogda bile bu kadar çeşit görmek sakıncalıyken, kartvizitte bunu görmek fazlasıyla yorucu geldi bana.

Tasarımı bol günler temenni eder, iyi çalışmalar dilerim.
 
Kayıt
28 Temmuz 2011
Mesaj
279
Tepki
6
Renk seçimi başarılı sayılabilir, ön yüz arkaplanı da hoş.Ama işin içine farklı fontlar ve sadeliği bozan unsurlar girince biraz göz yormaya başlamış kartvizit.Fontlarda biraz sadeliğe gidilmesini öneririm.Daha okunaklı font seçmelisiniz.
 

kutsi_86

Üye
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
182
Tepki
26
kartın arkasındaki mercek ne alaka bence çok güzel alaka nedenini sorarsan kart basılmıştı ve dağıttığım çevrelerde çocukların elinde fotoğraf makinesi gibi kullanıldığını gördüm ve biçok kişinin bana sorduğu ilk soru ''fotoğraf çekimide yapıyormusun'' evet çekim yapıyordum ve o kartın bana maddi dönüşü muhteşem oldu desem yeri var. meil adresi konusunda haklısınız atlamışım ön tarafta pikselleri renklerin ritmi anlamında kullandım arka tarafada yaptığım işleri sıra dışı bi şekilde vurgulamak istedim bi kısmını tipografi şeklinde fotoğraf çekiminide mercek şeklinde çokda dikkat çekici oldu bu kartvizit kurumsal bi kartvizit değildi ki adresim bile yok homeoffice tarzında çalışıyorum bu kartı yapmamın amacı dikkat çekmekti ve çokta başarılı yorumun için teşekkür ederim.
 

Ozgul

Üye
Kayıt
2 Eylül 2010
Mesaj
808
Tepki
57
"Ah bir de yüklenmesi bu kadar geç olmasaydı" derken, tümden çalışma görünmez oldu.
 

b3krkdk

Üye
Kayıt
25 Aralık 2010
Mesaj
403
Tepki
91
Kartın şekli hoşuma gitti sadece, bu kart basıldı ise baskı sonrasında ki kesim de bıçak için ne kadar maliyetiniz oldu merak ettim. Bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
 
Yukarı Alt