LifeCity - Lalezar ( LogoType & Gazete İlanı )

lifecity

Üye
Kayıt
13 Temmuz 2009
Mesaj
31
Tepki
0
Görüşlerinizi Bekliyorum,Umarım Yanlış Birşey Yapmamışımdır.Herkeze Yarışmada Başarılar !







 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Türkçe karakterlerle ilgili sorunlar var ayrıca ilk logo çalışmanızdaki hataya dikkatinizi çekmek isterim.

 

lifecity

Üye
Kayıt
13 Temmuz 2009
Mesaj
31
Tepki
0
Hmm.. , O Hatayı Görmemiştim,Yarın Düzeltirim.Türkçe Karakter Sorununa Gelince , O Pek Mühim Deil Paint'den Düzenlenebilir.Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
@lifecity

Sayın lifecity lütfen aşağıdaki linki okuyunuz.

Forum Kuralları Türkçe Kullanımı Hakkında

Cümle içerisindeki her kelimeyi büyük harfle başlatmayınız.

Cevaben sadece; "O Pek Mühim Deil Paint'den Düzenlenebilir" cevabınız hoşuma gitmedi. Şahsi fikrimce bir tasarımcıya yakışmayacak hoş olmayan bir düşünce ve yorum tarzı. Bunu dile getirmek istedim ve konuyu burada kapatıyorum, uzatmak istemiyorum, takdiri size bırakıyorum, saygılarımla, başarılar...
 

lifecity

Üye
Kayıt
13 Temmuz 2009
Mesaj
31
Tepki
0
@Yaşar Karadeniz

Bu ne demektir ya,ben emek vemrişim birşeyler yapmaya çalışmışım sizin dediğinize bakın.Gelmişiniz bana büyük-küçük harf muhabbeti yapıyorsunuz.Paintden düzenlenebilir demişsem ne olmuş.Yaptığım bir hatayı paintden düzenleyebilirim tekrar demişim,nasıl bir yorumlama biçiminiz var anlamadım.Eğer kapatılacak birşey varsa direkt lifecity'i ve açtığım başlıkları kapatın derim.ben bu forumu sürekli takipteyim ve elimden geldiğince yararlı başlıklar açıp paylaşımlar yapmaya çalışıyorum.lütfen benimle birdaha muhtap olmayın.
 
Kayıt
29 Nisan 2009
Mesaj
103
Tepki
2
@lifecity


Kullandığınız üslüba dikka edin burası sıradan ve basit bir site değildir. Ve Türkçe konusunda oldukça hassas bir sitedir. Yaşar bey size yardımcı olmaya çalışmış hatanızı düzeltmeniz için uyarıda bulunmuş bunda art niyet aramanız çok yenlış! Kaldıki çalışmalarınız bu haliyle değerlendirmeye bile alınamayabilir. Lütfen önce kendinize ve mesleğinize saygınız olsun. Son olarakta sizi eleştirileriyle yönlendiren ve bu işe yıllarca emeğini veren üstatlara saygınız olsun.

Çalışmanızı düzeltmenizi temenni eder yarışmada başarılar dilerim.
Aras.
 
Kayıt
19 Nisan 2008
Mesaj
1.032
Tepki
67
@lifecity

Üslübunuz çok yanlış, güzel iş çıkarmak için öncelikle Türkçeyi düzgün kullanmanız gerek. Burada verilen çalışmalar ve çalışmalara yazılan yorumlar bizlere ve sizlere yol göstermek içindir. Lütfen birbirimize saygılı olalım.

Teşekkürler.
 

lifecity

Üye
Kayıt
13 Temmuz 2009
Mesaj
31
Tepki
0
@Yaşar Karadeniz

Bakın biz burada yanlış anlaşılmalardan dolayı tartışıyoruz sanırım,siz burada logo çalışmalarındaki türkçe karakterden mi bashetmek istediniz ? Yoksa yazarken kullandığım türkçe karakterlerdenmi bahsettiniz.Eğer yazarken kullandığımdan bahsettiyseniz çok özür diliyorum,ben yanlış anlamışım,eğer logodaki karakter sorunundan bahsediyorsanız , düşüncemin hala arkasındaym zamanım olmadığı için türkçe karakter sorunu ile ilgilenemedim ve paintden düzenlenebileceğini söyledim.

Aras Karadağ , Size gelince lütfen haddinize olmayan konulara karışmayın,forum kurallarını sizden öğrenecek deilim, bir grafiker olarak görüntü benim için önemlidir,bu yüzden her kelimenin baş harfini büyük yazıyorum bunları yaparken forum kurallarını ihlal ediyormuyum , evet ediyorum bunuda adım gibi biliyorum fakat bundan kimseye zarar gelmiyeceğinide biliyiroum.Lütfen sizden rica ediyorum birdaha haddinize olmayan hiçbir konuya eleştirel biçimde yorum yazmayın.
 

Yaşar Karadeniz

Grafikerler.org
Altın Üye
Kayıt
7 Eylül 2008
Mesaj
3.274
Tepki
75
Sayın lifecity sizi yazışmalarınızda biraz daha seviyeye davet ediyorum...
 
Yukarı Alt