LimoLand in Mr Limo su için gövde tasarım yarışması

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Kimliği Mr Limo'nun yüzü tarafından tanıtılan bir moda/yaşam stili markası olan LimoLand, Paris'teki Colette, Miami'deki The Webster, Los Angeles'daki Fred Segal/Ron Herman ve Mr Porter gibi dünya çapındaki ünlü mağazalarda satılmaktadır. Mr Limo'yu tamamlamak için, LimoLand şimdilerde bir 'gövde' aramakta. LimoLand kurucusu Jean Pigozzi, yönetmen Brett Ratner ve Dinesh Shamdasani, dünya çapındaki tüm sanatçıları ve tasarımcıları, Mr Limo'dan (aşağıda gösterilmiştir ve buradan indirebilirsiniz) esinlenerek oluşturacakları en yaratıcı ve hayalperest 'gövde' tasarımlarını bir tasarım yarışması için göndermeye davet ediyor. Kazanan tasarım, New York'taki LimoLand mağazası için üretilip satılacak. Kazanan kişi ayrıca, 2000 doların (usd) sahibi olacak.


Jüri Tarafından Seçilenler


Kazanan tasarım, New York'taki LimoLand mağazasında satılacak. Ek olarak, kazanan kişi şunları alacak:

  • LimoLand sosyal medya kanallarında yer alma fırsatını
  • 2000 doları (usd)
Jüri tarafından seçilecek finale kalan bir kişinin eseri LimoLand sosyal medya kanallarında gösterilecek ve bu kişi ayrıca, 500 dolar (usd) kazanacak.

Jüri tarafından seçilecek finale kalan diğer bir kişinin eseri LimoLand sosyal medya kanallarında gösterilecek ve bu kişi ayrıca, 250 dolar (usd) kazanacak.

Oylamada Sizin Seçtikleriniz



En yüksek oyu alan tasarımcının eseri LimoLand sosyal medya kanallarında yer alacak ve bu kişi ayrıca, 750 dolar (usd) kazanacak.

Katılım Tarihleri


Son Başvuru Tarihi: 10 Temmuz 2012
Oylama: 11 Temmuz 2012, 10am PST - 17 Temmuz 2012, 10am PST
Kazanan(lar) Açıklanacak:1 Ağustos 2012


Yarışma şartları ve yarışmaya Grafikerler.org üzerinden katılmak için TIKLAYINIZ
 
Yukarı Alt