Linkler Neden Kırık / Paylaşımlarda ki Bağlantılar Neden Silinmiş?

Admin

Başkan
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
10 Temmuz 2008
Mesaj
132
Tepki
25
Değerli Üyelerimiz; Amerika'da çıkan ve hızla uygulanan SOPA yasasından dolayı Hotfile, Rapidshare, Filesonic, Filserve vb. vs. gibi dosya paylaşım siteleri bünyelerinde bulunan paylaşımı yapılan dosyalardan dolayı kapanmamak için hızla içeriklerinde ki dosyaları sildiler ve halada bir çok dosya paylaşım sitesi yüklenen içeriğin illegal olmaması rağmen ileride herhangi bir sorun yaşamamak için, server 'larında fark ettikleri anda siliyorlar, SOPA yasasından zarar görmemek için.

SOPA yasası bu kadarıyla da kalmadı bazı dosya paylaşım sitelerini kapattı MegaUpload, Filserve, Filesonic vb. vs. gibi..

Bu yüzden sizden isteğimiz linkler tamamen yenilenene kadar sabırlı olmanız ve dosyaların başka paylaşım sitesine yüklenmesini talep etmemeniz, çünkü diğer dosya paylaşım sitelerinde de siliniyor, sadece upload yapılan premium hesaplar koruma altında, diğer yüklemelerin ömürleri çok kısa olmakta.


Erişemediğinizden dolayı postlara rahatsızlığınızı bildiren mesaj, içerik bırakmayın,
kırık linkleri konunun sol alt tarafında olan
Bu Mesajı Moderatöre Bildir butonuna tıklayarak,linkin kırık olduğunu bildirmeniz halinde en kısa sürede dosya yeniden yüklenip yeni link sunulacaktır,
Konuya göstereceğiniz hassasiyet ve anlayış için siz değerli üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz...

Saygılarımızla
Grafikerler.org Yönetimi
 
Yukarı Alt