Littabe ( Dolunayı Bekle... )

cheova82

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2009
Mesaj
3
Tepki
0
;)Ağustos ayı yarışması littabe !
Logo, afiş, tabela
Logo

Afiş
Tabela
 

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Kayıt
22 Aralık 2007
Mesaj
1.394
Tepki
19
genel anlamda güzel görünüyor ancak renk seçimi biraz karanlık düşmüş sanki... gençliği hissettirecek bir enerji yok resimlerin de siyah beyaz olması bu duruma katkı sağlamış diyebilirim başarılar.
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Kullanmış olduğunuz görseller müstehcen bir hava estiriyor. Ön plana çıkartmanız gereken ürün(ler) fazlasıyla geri planda kalmış. Bildiğim kadarıyla "Jean's" hatalı bir yazımdır, "Jeans" olmalı. Bence geç olmadan yeni çalışmalar yapmalısınız.

Bir de merak ettiğim bir konu var. Logotype için yapmış olduğunuz tipografik anlatım. Bunu logotype tasarlamadan önce düşünüp, ona göre mi tasarladınız? Yoksa bu anlamı, logotype çizdikten sonra mı yüklediniz?
 

cheova82

Üye
Kayıt
7 Ağustos 2009
Mesaj
3
Tepki
0
@Ercan CAN

İlk olarak bana görede çok ıyı olabılırdı ama en nıhayteınde yarısma arkadaslar en ıyısı olsaydı yarısmanın mantıgına aykırı olurdu dıye dusunuyorum. Ayrıca sonucta fıkır alısverisinde bulundugumuz bir firma bır firma mantıgı ve felsefesi yok sadece firma ısmı slogan ve kısa bilgiler. müstehcenlik konusunda ise her ne kadar onaylamasamda müstehcen materyalleri sonuç olarak rakiplerinizin hedef kitleye yaklaşımları kitleyi daha çok gizli konuşulmaması gereken olaylar ve konulardan vurduğu için sizde pazar payınızı arttırmanız için genç kitlenin asi bastırılmış ruhunu tetiklemelisiniz diye düşündüm. logo çizilmeden önce düşünülmüştür kartal yada kurt uzun zamandır aynı sektördeki başka bir firma için fikirlerim arasındaydı kısmet bu projeymiş :)
Sizlerinde katılımı ve eleştirileri ile daha güzel çalışmalara imza atmam ve atmamız dileğiyle...
 
Yukarı Alt