Logo yardımı

bycakabo

Üye
Kayıt
7 Ocak 2011
Mesaj
2
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Tasarım konusunda daha yeni yeni birşeyler öğrenmeye başladım. Pek fazla bilgim ve tecrübem olmadığı için ihityacım olan bir logo tasarımı için sizlerden görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Cep telefon kılıfları ve aksesuarları satışı için bir site kurmayı düşünüyorum.
Sitede özellikle iphone, ipad, ipod, macbook, nokia, blackberry ve samsung marka telefon ve pda lara ait özel hakiki deri kılıf ve aksesuarlar olacak. Sitede renkler ve tema canlı renklerden oluşan cıvıl cıvıl bir site olacak. şuan yapım aşamasında
Siteye renk katacak maskot tarzı veya telefon şeklinde bir karakter düşünüyorum. Yapmayı düşündüğüm logo için sizlerden ilham alabileceğim görseller yada tavsiyelerde bulunmanızı istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


Site Adı:
www.caseshops.com
 

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Kayıt
10 Ocak 2010
Mesaj
2.523
Tepki
53
@bycakabo
Eğer fikir almak istiyorsanız, sizin yaptığınız bir eskizi paylaşarak onun üzerinden fikir alışverişi yapabilirsiniz.
Eğer ki sıfırdan bir logo ve/veya maskot yaptırmak istiyorsanız, konuyu "freelance işverenler" bölümüne açarak ücreti karşılığında ilgilenen arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

Forum kuralları bölümünü tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim
 

bycakabo

Üye
Kayıt
7 Ocak 2011
Mesaj
2
Tepki
0
elimde eski çalışmalar vara ama tarayıcı yok malesef. ancak düşündüğüm şeyi paintte de gönderebilirim. tabi resmi siteye nasıl yükleyeceğim onuda bilmiyorum. :( eğer ki bi logo için bu kadar uğraşacacaksam dediğiniz gibi bedeli karşılığında çizdirmek daha mantıklı..
yalnız amatör bir çalışma olacağı için maddi imkanlarımda biraz kısıtlı o yüzden cüzi bir fiyata anlaşabilirsem neden olmasın.
 
Yukarı Alt