Matbaacıların Sergi Salonu...!

Kayıt
7 Mayıs 2008
Mesaj
623
Tepki
74
Saygı değer matbaacı arkadaşlar hepimizin bildiği gibi yapılan bir işde ilkönce grafik gelir sonraki aşama bizim işimiz Baskı yani en önemli husus bu konunun amacıda grafikten çıkmış bir işin baskı aşaması sonrası görüntüleri, bu konu başlığı altında her sanatkar arkadaşımız basmış olduğu işleri bu bölümde dilediği gibi yayınlıyabilir bu şekilde bu işe baş koymaya çalışan arkadaşlara hem bilgi mahiyetinde hemde görsel olarak bu işlerin nasıl yapıldığını bir şekilde göstermek hepinize kolay gelsin ilk baskılarda benden gelsin :)
 

xblack

Üye
Kayıt
17 Mayıs 2008
Mesaj
378
Tepki
34
Temiz ve kaliteli işler. Güzel paylaşım. Lakin Vegatel in sol üst kros oturmamış :D
 

Serkan Baysal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
10 Haziran 2008
Mesaj
2.204
Tepki
76
xblack'in söylediği haricinde sorun bende görmedim. gerçekten güzel işler olmuş. Aydınger her halukarda açma yapar. Benim ustam gibi aydıngeri keser montajlarsa tekrar sorun olmaz :) ama basit işler için kim uğraşır ;) eline sağlık.
 

Arzu ULUIRMAK

Art Director
Kayıt
22 Nisan 2008
Mesaj
993
Tepki
14
aydınger ile kaliteli işler çıkarmışsın tebrikler. Aydınger açma yaptığından bazı işlerde oturmama olabiliyor. özelikle oturtmalı işlerde. Film maliyeti arttırsada yada bir film makinası 25000dolar olsada:) en ideali film.
 
Kayıt
7 Mayıs 2008
Mesaj
623
Tepki
74
ozaman size bir sır veriyim bu daha günümüz şartlarında yaygınlaşmadı öyle aydıngeri kesip montajla felan uğraştırmayın ustalarınızı :D İPEK aydınger denen bi malzeme var yazıcıdan çıkan işlerde %90 oranında oynatmama gibi bir özelliği var yani hemen hemen size film kalitesini sunabiliyor böylece 25000 dolarınızlada güzel bir megan cuppe alabilirsiniz :)
 
Yukarı Alt