Merhaba ve bir uzman sorusu

komandos

Üye
Kayıt
11 Mayıs 2011
Mesaj
3
Tepki
0
tum arkadaslara merhabalar.
nereye yazacagimi bulamadim. benim aradigim bir program var. daha once kullandigim, o an icin fazla onemsemedigim ama sonra bulamadigim bir program.

elimizde 3000x4000 piksel bir foto var. fotografin icinde belli noktalari istedigimiz zaman araliginda gostererek gecis yapiyoruz. mesela 10 kisilik insan toplulugu var. 1 kisi yakinlasip sonra uzaklasip 5 kisiye yakinlastirmak gibi mesela. insallah kullanmis arkadaslar vardir.
tskler..
 

komandos

Üye
Kayıt
11 Mayıs 2011
Mesaj
3
Tepki
0
@Ahmet ALTUN
Ilginiz icin tesekkurler fakat kullandigim ve lazim olan bu program degil. Ben 150x450 gibi bir banner yapacagim. Kullandigim resim buyuk piksel. Ben ilk olarak resmin sol altinin sonra uste dogru gostererek ortaya gelmesi seklinde. Resmin icinde hareket edecek yani. Anlatabildimmi bilemiyorum...
 

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Kayıt
29 Mayıs 2009
Mesaj
1.398
Tepki
36
Tarif ettiğiniz şeyi bana yap deseler Photodex Proshow Gold programını denerdim. Bu program ile gif resim yapabileceğiniz gibi animasyon ve benzeri şeyler çalışabilirsiniz.
 

komandos

Üye
Kayıt
11 Mayıs 2011
Mesaj
3
Tepki
0
@Ahmet ALTUN
Ahmet Bey tesekkurler. Dediginiz prg i deniyorum. O programa benzer programlarida kullandiktan sonra sizlere bilgi verecegim.
hoscakalin.
 
Yukarı Alt