Mrb Arkadaşlar

Kayıt
19 Aralık 2008
Mesaj
2
Tepki
0
Yılbaşında Promosyon İçin Türkiye haritasını buradan indirdim. yani grafikerler sitesinden. ben bunu 50 x 70 olarak bastım. Ama harita adeta rezaletmiş. Bir çok il olmadığı gibi üstelik deniz sınırları bile çizilmiş Türkiyenin bu sınırları tanımıyor. 850 TL zarar ettim. O haritayı oraya koymak gerçekten ayıp. Ben bu siteden indirdiklerimi güvenle basamıyorsam Grafikerci demenin ne anlamıvar. Buraya konan her şey faydalı olmalı insanları zarar edici şeyler konmamalı.
 
Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
87
Tepki
6
Merhaba,

Bu sitedeki tüm üyeler birşeyler paylaşmaktadır. Bu paylaşımlardan kaynakjlanan zarar veya sorunları bu siteye maletmeniz doğru değil bence..

Türkiye haritasını kullanırken sizin dikkat etmeniz gerekiyordu . Ve eğer konu linkini bulabilirseniz ilgili konuya bakmak isteriz.

Eğer bir hata varsa yönetim ilgilenecektir.

zararınızı için gerçekten üzüldüm, umarım telafi edersizniz.

İyi çalışmalr dilerim,
 

Ömer YILDIZ

Admin
Yetkili Kişi
Kayıt
29 Temmuz 2007
Mesaj
2.320
Tepki
92
Merhaba Abdullah Özer;

Bu sitede Abdullah Batur beyin de dediği gibi bütün üyeler birşeyler paylaşmaktadır. Bunu siteye mal etmeniz bencede çok yanlış.

Sizin yada baskı şefinin baskı öncesi haritayı kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sitemizde paylaşım yapan yönetim ve üyelerimizin "Baskıya hazırdır, kullanabilirsiniz" şeklinde açıklamaları yoktur aksine bir çok paylaşımda "kontrol edilmesi" hususunda uyarılar yapılmaktadır.

Zararınız için gerçekten üzüldüm fakat sırf imajı buradan indirdiniz diye bizi suçlamanızı da kabul edemeyiz.

Varsa indirdiğiniz haritanın adresi bize bildirin lütfen.

Saygılarımla.
 

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kayıt
18 Ekim 2008
Mesaj
1.325
Tepki
39
Abdullah bey konunuzda haklısınız fakat ön yargılı davranıyorsunuz.

Forumda kimse art niyetli paylaşımlarda bulunmuyor, biz yöneticiler olarak gün içerisinde ki bütün mesajları açılan konuları inceliyoruz, art niyet veya hata sezdiğimiz bi konu anında kapatılıyor. Böyle bir zamanda zarar etmeniz gerçekten üzücü fakat kabul edin ki burada sizde hatalısınız.

Umarım bundan sonraki iş hayatınızda böyle bişeyle karşılaşmazsınız.
 
Yukarı Alt